Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Poți susține amenajarea unei săli de gimnastică pentru copii la Cercul de Donatori!

25 mai 2022
Share:
fb-img-1653482385211-jpg-1653482404.jpg

Astăzi, de la ora 18 poți veni la Cercul de Donatori Ploiesti sa participi activ la realizarea a trei proiecte importante pentru comunitate.

Ultima dintre cauzele prezentate de noi este cea a sălii de antrenament pentru gimnastică. 

Campioana mondială Corina Ungureanu și colegele ei antrenoare de gimnastică de la Club Sportiv Petrolul Ploiești participă la Cercul de Donatori pentru a strânge fondurile necesare amenajării unei săli de antrenament pentru grupele de copii mici și începători. 

În prezent, în cadrul CS Petrolul se antrenează în aceeași sală pentru performanță în gimnastică artistică aproximativ 80 de fete. În același timp, există cereri din comunitate pentru înscrierea în clubul de gimnastică artistică a copiilor cu vârste sub cinci ani, care au nevoie să se antreneze într-un spațiu separat. 

Acest spațiu există, fiind o sală acum neutilizată, care poate fi amenajată atât pentru antrenamentele grupelor de începători, cât și pentru antrenamentul gimnastelor de performanță care au nevoie de antrenamente specifice pentru partea artistică, dificil de realizat în sala oficială de gimnastică. 

Pentru a deveni o veritabilă sală de antrenamente, spațiul are nevoie de reparații, văruieli, mochetă, oglinzi, sonorizare și saltele. Suma necesară pentru toate acestea este de 10.000 lei. 

„Pentru a continua tradiția rezultatelor cat mai bune la nivel național și internațional, clubul nostru are nevoie de foarte multe aparate și dotări în sala de gimnastică. Aceste dotări ne sunt necesare pentru progresul copiilor și pentru siguranța lor în antrenamente . Din nefericire, toate cererile clubului către Ministerul Tineretului din ultimii 10 ani au rămas fără răspuns. Din 2010, n-am mai primit nimic pentru aparatele necesare micilor sportive.” 

Gimnastica de la CS Petrolul Ploiești are în palmares de-a lungul anilor medalii olimpice, titluri mondiale și europene, fiind sportul cu cele mai multe medalii dintre disciplinele olimpice din județul Prahova!

Abia așteptăm să ne vedem față în față și să transformăm idei bune în realități pentru comunitatea din care facem parte la ediția cu numărul 14 al Cercului de Donatori Ploiești! 

Vă așteptăm pe 25 mai 2022, de la ora 18.00 la Restaurant Cristal (sala mică)
Detalii despre eveniment găsiți aici:  https://www.facebook.com/events/700181667796969
Înscrierile se pot face aici  https://bit.ly/inscrierecerc14