Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

O femeie de 34 de ani, mamă a doi copii mici, are nevoie de ajutorul nostru!

8 octombrie 2019
Share:
O femeie de 34 de ani, mamă a doi copii mici, are nevoie de ajutorul nostru!

Marilena Iulia Mărișoiu din Ploiești are 34 de ani și doi copii de 4 și 6 ani. Este căsătorită și până acum doi ani se putea declara un om fericit. Până când a fost diagnosticată cu cancer la sân. A urmat protocolul obișnuit în astfel de situații: analize de tot felul, operație, chimioterapie.

A trecut prin toate cu greu, dar alături i-a fost familia care a susținut-o. Acum, când credea că e totul în regulă, boala a recidivat în forma ei cea mai brutală. Cu metastaze la mai multe organe. Tratamentul este costisitor și doi oameni care muncesc la fel ca noi toți fără sume fabuloase pe card, au nevoie de ajutor.

”Povestea începe acum 2 ani cand intrerupsesem alaptarea baietului meu. M-a lovit stand pe spate si dupa lungi controale am primit vestea: cancer triplu negativ. A inceput lupta: chimio, operatie, teste genetice negative, cauza necunoscuta..aveam 32 ani. Am platit cei mai buni medici ,operatie, chimio succes total”, povestește tânăra femeie pe pagina de socializare. 

”Acum mi-am facut un CT din initiativa proprie....la nici un an de la operatia din feb 2018 am metastaze cerebrale multiple, pulmonare, traheale. Toate fără nici un simptom...

Aici dau din umeri ca nu inteleg cum de la stadiul 1 fara ganglioni , raspuns total chimio, direct stadiul 4 creier si plaman...

Mi s-a schimbat toata viata, mi se rupe sufletul uitandu-ma la copiii mei. Sunt asa mici. Vreau sa mai simta imbratisarea de mama ceva timp....cat? Nu stiu. Am doar speranta...Nu realizam ca daca avem santate avem tot ce ne trebuie...altfel suntem nimic. Daca vreti să mă ajutati puteți dona orice sumă în contul de mai jos, deschis pe numele meu. 

Maine plec in Viena,cu speranta. Nu stiu momentan ce analize vor face si ce tratment de urgenta, dar sper pentru mai multe clipe cu piticii mei de 4 si 6 ani. Ne-au spus doar ca e urgenta radioterapia cerebrala si sa avem pregatiti 20000 euro initial..

Am nevoie de ajutorul vostru, al tuturor si va multumesc desi nu v am cunoscut vreodata pe unii. Tot ce stiu e ca sunteti oameni mai presus de toate, poate si parinti, bunici, unchi ...

Mărișoiu Marilena Iulia

RO40 RNCB 0857 0805 7674 0001

BCR RNCBROBU codul swift

Am incercat sa fac o companie, dar Romania nu e tara pe lista facebookului...

Va multumesc tuturor din suflet!

Distribuiti,va rog!

Am atasat ultimul act cu mentiunea ca e 2018, nu 2008 cum au scris..” scrie îndurerată Marilena.

Oricui i se poate întâmpla și oricine merită o a doua șansă! Dacă puteți ajuta nu vă gândiți că este prea puțin. Pic cu pic se face marea.