Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Nu le pasă de dosarele penale! Mai mulţi prahoveni au fost prinşi băuţi la volan ieri

23 noiembrie 2022
Share:
Accident in Ploiesti. Un bărbat a căzut cu trotineta și s-a dovedit că era beat!

Fie că e weekend sau o zi de lucru, poliţiştii prahoveni de la rutieră descoperă în permanenţă şoferi băuţi la volan. nu mai contează nici măcar ora, pentru că unii au fost despistati băuţi chiar dimineaţa devreme. 

În dimineața zilei de ieri, 22 noiembrie a.c., în  jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza stațiunii, au oprit, pentru control, pe strada Calea Moroeni, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din orașul Comarnic. Întrucât la solicitarea documentelor personale și ale autoturismului bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tot în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce acționau pe Drumul Național 1B, în comuna Bucov, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Brăila. În urma discuțiilor purtate cu bărbatul în cauză, polițiștii au constatat faptul că acesta emană halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Seara trecută, în  jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Păulești, au oprit, pentru control, pe DJ 102 , un autoturism care circula pe direcția Ploiești către Păulești. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comună. Întrucât la solicitarea documentelor personale și ale autoturismului bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. Și în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

foto arhiva 

info IJP Prahova