Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

MRS va construi în Ploieşti un cartier cu majoritatea locurilor de parcare subterane

19 septembrie 2022
Share:
parcare-subterana-mrs-ploiesti-1536x787-jpg-1663608588.jpg

MRS, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din Ploiești, pregătește un proiect de excepție în domeniul construcțiilor rezidențiale din România. În nordul Ploieștiului, în continuarea cartierului MRS Residence Smart, va fi construit de la zero un cartier în care majoritatea locurilor de parcare vor fi subterane. Având o suprafață de peste 42.000 de mp, aici va fi una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară.

Noul cartier va fi construit pe un teren în suprafață de 64.800 mp şi va fi deservit inclusiv de o rețea subterană de străzi. Soluția folosită va transforma perimetrul de la suprafață al cartierului într-o uriașă grădină botanică, populată cu specii diversificate de copaci și plante.

Astfel, aproximativ 50.000 de mp, adică 85 % din suprafața terenului aferent proiectului, sunt destinați construcției blocurilor, aleilor pietonale și spațiilor verzi luxuriante, viitorul cartier devenind un plămân verde unic în Ploiești.

Pentru că cele mai multe locuri de parcare sunt subterane, la suprafață vor fi în special alei pietonale, parcuri, grădini, terenuri de sport, locuri de joacă și spații de relaxare.

Asta înseamnă că cei mai mici locatari se vor plimba și juca în deplină siguranță în incinta cartierului, fiind eliminat practic pericolul unor accidente provocate de mașini.

MRS vrea să pună astfel accentul pe calitatea vieții viitorilor locatari prin facilităţi la care alţi dezvoltatori imobiliari nu se gândesc serios: spațiile verzi, zonele de promenadă, locurile de joacă pentru copii. Acest gen de abordare ar putea fi un punct important în gândirea viitoarelor cartiere ale oraşului. 

 

ARTICOL PUBLICITAR