Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Marilena se simte mai bine datorită vouă! Haideți să o ajutăm în continuare!

24 octombrie 2019
Share:
Marilena se simte mai bine datorită vouă! Haideți să o ajutăm în continuare!

Marilena Iulia Mărișoiu, ploieșteanca de 34 de ani diagnosticată cu cancer în metastaze, mamă a doi copii mici, pe care toți ați ajutat-o, are în continuare nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. În ciuda diagnosticului pus de medici în urma unor investigații amănunțite (vezi detalii aici), aceasta se simte bine și chiar este optimistă că tratamentul de la clinica AKH din Viena i-ar putea salva viața.  Mai are însă nevoie de cel puțin 50.000 de euro pentru a continua terapia atât de necesară.

”În toată această nenorocire, a fost minunat să vedem cum oameni necunoscuți ne ajută. De când am aflat că boala a recidivat m-am înscris pe toate grupurile de facebook pe care le-am găsit unde am distribuit cazul ei. Oamenii au distribuit mai departe, dar ne-au și dat bani în cont. Am strâns 30.000 de euro în acest fel. Am fost plecați la Viena, a facut doua sedinte de kimioterapie cu imunoterapie la clinica AKH care ne-au costat 13.000 de euro.

Profesorul doctor de acolo ne-a propus un tratament în șase cicluri care se întinde pe 18 săptămani- 1 data la trei saptamani, cu evaluare intermediara, care ar ajunge estimativ la 75.000 de euro, in funcție de cum iese RMN si CT. Acesta ne-a încurajat și ne-a spus că a avut cazuri similare care au reacționat pozitiv. Marilena are amețeli, dar în mod uimitor are și poftă de mâncare. Se îngrijește singură, face baie etc, ceea ce mi se pare foarte bine, având în vedere amintirile mele cu chimioterapia din 2017, când nu se putea ridica din pat. Tocmai pentru că se simte bine este și optimistă și mi-a spus că vrea să fie voluntar pentru cauze ca Magic Camp. De altfel, Magic Camp ne-a ajutat foarte mult. Ne-au găsit cazare gratuită în Viena, ceea ce nu e puțin lucru”, povestește Gabriel, soțul Marilenei.

În momentul acesta, după ce a vândut mașina, are strânși 20-25.000 de euro, dar până la 75.000 mai este mult.

”Soacra mea încearcă să vândă un teren poate, poate mai reușim să adunăm ceva. Fiecare leu, euro este foarte important pentru că mai câștigăm timp. Pentru ea, pentru mine, pentru copiii noștri care au nevoie de o mamă. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și dacă puteți să ajutați în continuare, eu și familia mea vă rămânem profund recunoscători”

”Am venit aseara dupa 12 h de stat in aeroport..alta poveste...bine ca am ajuns..dupa 2 cure chimio am o saptamana jumatate de pus camera pe inima in romania pentru chimio..in Sfarsit sa vedem partea optimista..sunt inca eu pe picioare si datorita voua Mamici Bunici Tatatici ,oameni care au in suflet Umanitate si Credinta am putut sa-mi strang in brate ,sa-mi miros(Doamne ce miros)copii,sa-mi pupicesc copii si e un sentiment minunat,e TOTUL!nu am cuvinte sa va multumesc ca imi dati sansa la viata,ca imi dati ani alaturi de copii mei,ca vor creste mai mari sau poate chiar voi imbatrani alaturi de ei!E cel mai frumos si cel mai de pret Dar pe care mi-l puteti oferi!Dumnezeu lucreaza prin oameni frumosi,ingeri pazitori asta sunteti pentru mine!Statul roman ma condamna din start!iar in Austria cele 2 imuno(keytruda si avstin) pe care le fac si la care organismul raspunde si singurele care ma pot salva nu sunt aprobate decat pentru cancer pulmonar primar nu secundar metstazat deci singura optiune este sa le platesc..cum intr-o viata de om?e trist ca suntem pentru stat doar un numar si ca viata nostra nu conteaza.. E o lupta cumplita si financiar si medical dar pot datorita voua,Oameni!Sunt bine si lupt !Rugaciunile voastre imi dau putere enorma si stiu ca fiecare banut pe care l ati pus a venit cu o credinta si un gand bun!as vrea sa mi simtiti sufletul sentimentele ca sa intelegeti recunostinta pentru tot ce faceti,pur si simplu va iubesc sincer!iar plang cand scriu,dar plang de bucurie ..va multumesc ca imi acordati sansa sa imi imbratisez copii...”, a postat Marilena pe pagina ei de facebook. 

Cei care pot și doresc să ajute o pot face trimițând bani în contul scris mai jos:

Mărișoiu Marilena Iulia RO40 RNCB 0857 0805 7674 0001

BCR RNCBROBU codul swift