Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Lukoil lansează cea de-a treia ediţie a concursului de proiecte socio-culturale în România

4 octombrie 2021
Share:
Cinci proiecte pentru Prahova au câştigat concursul Lukoil din acest an

COMPANIA LUKOIL lanseaza astăzi, 4 octombrie 2021, cea de-a treia editie a CONCURSULUI DE PROIECTE SOCIALE SI CULTURALE, in ROMANIA, desfasurate prin firmele sale: LUKOIL ROMANIA (Bucuresti), PETROTEL-LUKOIL (Jud. Prahova), pentru categoriile mentionate in Regulamentul Competitiei, regulament care se va afisa pe facebook-ul RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL, precum si pe site-ul CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE PRAHOVA (www.cciph.ro), partener al RAFINARIEI PETROTEL-LUKOIL, activ participant la lansarea oficiala a granturilor LUKOIL, in ROMANIA, precum si in mass-media.

Detaliile concursului, incluzand adresele de mail, unde se vor transmite propunerile de proiecte, in decursul lunii octombrie 2021, se regasesc in Regulamentul mentionat.

Dorim sa precizam ca proiectele vor fi supuse unei comisii de jurizare româno-ruse.

Pe baza granturilor anterioare, s-a amenajat un unic centru de antropologie la Cheia, Colegiul “Elie Radu” a sustinut criza din pandemie, prin producerea de vizere pentru punctele medicale, s-au pus bazele unui proiect educational inedit, prin “Asociatia Building Better Futures”, in cadrul caruia elevii au putut invata mestesuguri locale, proiect initiat in comuna Berceni, de asemenea “Braul Muntenesc” a promovat dansurile populare in randul elevilor din mai multe scoli din judet, prin pasiunea a doi studenti de varf ai Universitatii de “Petrol-Gaze” Ploiesti, iar Filarmonica “Paul Constantinescu” a promovat muzica si cultura muzicala in localitatile mai putin finantate ale judetului Prahova. Chiar daca pandemia a avut reguli stricte, Asociatia “Intoarce-te la Sport” a oferit elevilor, adultilor si Persoanelor cu Dizabilitati, dreptul la miscare si gandire sanatoasa, prin ateliere de data aceasta, on line, demonstrand ca putem fi mereu in miscare si mereu unii langa altii!

Oamenii sunt o forta si o mare putere creatoare cand se unesc, mai ales cand doresc sa ajute si sa imbunatateasca viata lor si a semenilor lor. Asteptam proiectele dvs, pe adresele din Regulament, completand anexele care vor fi disponibile pentru descarcare! Succes!

preluare pagina de facebook a Petrotel Lukoil Ploieşti

foto arhiva premierea castigatorilor ediţiei a II-a