Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Jandarmul Mădălin Tănase a obținut locul II la Concursul National de Hand to Hand Fighting

15 martie 2022
Share:
img-20220315-wa0002-jpg-1647342684.jpg

Jandarmul Mădălin Tănase a obținut locul II la competiția națională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter. 

Mădălin Tănase, plutonier adjutant șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, a obținut medalia de argint la competiția națională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter, care s-a desfășurat în perioada 13 -14 martie, la Alba Iulia.


Hand to Hand Fighting este un sport nou cu specific militar de luptă corp la corp, ce îmbină deopotrivă tehnici militare, procedee de autoapărare și de intervenție. 

În cadrul aceleiași competiții au urcat pe podium alți 13 sportivi ai ,,C.S. Ambiția Mădălin", club sportiv al cărui fondator este Tănase Mădălin, coleg cu noi de peste 20 de ani, care pe lângă îndeplinirea misiunilor zilnice și-a dedicat timpul liber pentru promovarea educației și diminuarea ratei abandonului scolar, implicându-se activ în sprijinirea și îndrumarea acestora spre o formarea și dezvoltare armonioasă a minții și corpului. 

Colegii din Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova  îl felicită  și cu această ocazie pentru performanțele reușite pe plutonierul adjutant șef Tănase Mădălin, dar și pe toți sportivii ,,C.S. Ambiția Mădălin", și le doresc mult succes pe viitor.