Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Importanța suplimentelor alimentare pentru sănătate

20 mai 2022
Share:
Suplimente alimentare NewLife+

Toate alimentele pe care le consumăm reflectă ceea ce suntem, de la sănătatea fizică și agilitatea de zi cu zi, la sănătatea mentală, rezultând un sentiment general de bunăstare. Un stil de viață activ, acompaniat de o dietă sănătoasă, este un remediu eficient împotriva numeroaselor afecțiuni ce pot apărea odată cu înaintarea în vârstă. Dar, ce facem când, din cauza unui stil de viață foarte dinamic, nu reușim să mai acordăm prea mare atenție alimentației? Ei bine, suplimentele alimentare naturale au fost concepute ca o soluție pentru cei care, din diferite motive, nu reușesc să-și suplinească necesarul zilnic de nutrienți și vor să prevină diversele afecțiuni.

Ce sunt suplimentele alimentare și care sunt beneficiile acestora?

Suplimentele alimentare reprezintă utilizarea diferitelor substanțe pentru menținerea sau îmbunătățirea stării de sănătate. Cuvântul supliment provine din cuvântul latin „supplementum” care înseamnă „a suplimenta, a suplini o deficiență”.

suplimente-alimentare-newlife-3-jpeg-1653038230.jpeg

Un supliment alimentar oferă substanțele hrănitoare de care corpul tău are nevoie într-o zi pentru a trece cu bine peste toate provocările. Suplimentele sunt luate în mod inteligent și în mod regulat pentru a ajuta oamenii să rămână sănătoși pe măsură ce înaintează în vârstă. Există multe suplimente alimentare disponibile astăzi pe piață, dar pot fi cumpărate și online. Iată o listă de beneficii:

- Un supliment poate furniza nutrienți esențiali pe care cu greu îi poți obține printr-o dietă pusă la punct;

- O persoană cu niveluri scăzute de nutrienți poate avea nevoie de suplimente pentru a-și echilibra dieta în timp ce corpul se adaptează la un stil de viață mai sănătos;

- Suplimentarea alimentară a fost mult timp asociată cu beneficii pentru sănătate, cum ar fi scăderea riscului de cancer, creșterea imunității și prevenirea diferitelor afecțiuni precum: îmbătrânirea prematură, căderea părului, metabolism scăzut etc.

Sunt suplimentele alimentare medicamente?

Cu toate că, de cele mai multe ori, acestea se regăsesc în formă de capsule sau pastile, suplimentele alimentare nu sunt medicamente și se eliberează fără prescripție medicală. Acestea sunt folosite pentru preveni sau a trata efectele negative pe care deficitul de substanțe nutritive le poate avea asupra organismului.

suplimente-alimentare-newlife-jpeg-1653038230.jpeg

NewLife+ este doza ta zilnică de sănătate

Din nevoia oamenilor de a avea parte de o dezvoltare armonioasă, bazată pe o alimentație corectă din punct de vedere nutrițional, a luat viață NewLife+, magazinul online ce comercializează exact suplimentele alimentare naturale de care tu ai nevoie pentru un echilibru alimentar optim. Nu-ți face griji, totalitatea produsele NewLife+ sunt în conformitate cu standardele pentru siguranța alimentelor, managementul calității, producția în industria alimentelor și prevenirea și controlarea pericolelor și riscurilor care pot apărea în domeniul siguranței alimentare. Mai mult, învelișul capsulelor este format din substanță organică vegetală, certificată NFS, ce protejează stomacul și te ajută să te bucuri de efectul suplimentelor alimentare cât mai rapid, facilitând digestia.

Așadar, când te simți slăbit și lipsit de energie, sau dacă pur și simplu vrei să te asiguri că ai o alimentație bogată în vitamine, ia-ți doza de sănătate de la NewLife+.

 

Articol publicitar susținut de Newlifebio.