Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Expoziţie cu vânzare şi atelier de confecţionat mărţişoare tradiţionale, la Ploieşti

19 februarie 2021
Share:
Expoziţie cu vânzare şi atelier de confecţionat mărţişoare tradiţionale, la Ploieşti
În perioada 26 februarie – 1 martie 2021, în interval orar 10.00-17.30, Centrul Judeţean de Cultură Prahova organizează o expoziţie de mărţişor cu vânzare.
Târgul de mărţişor care se va desfăşura în faţa Palatului Culturii din Ploiești, pe aleea pietonală, va aduce în atenţia admiratorilor de tradiţie "cele mai inspirate mărțișoare realizate manual de către meșteri populari și artiști plastici"
Totodată, centrul invită toţi doritorii  să participe la cea de-a V-a ediție a atelierelor pentru confecționarea mărțișoarelor tradiționale, în cadrul Proiectului „Tradiţii”, Programul „Culturalia”.
Joi, 25 februarie 2021, precum și luni, 1 martie 2021, copiii și tinerii participanți vor avea ocazia să se familiarizeze cu tehnicile tradiționale de confecționare a diferitelor modele de mărțișoare și să creeze micile simboluri ale începutului de primăvară.
Înscrierile se pot face până la data de 19 februarie 2021, mai multe informații se pot obține la tel. 0244545041 sau email centrulculturiiprahova@yahoo.com
Evenimentele se vor desfășura cu respectarea măsurilor privind prevenirea infectărilor cu SARS-CoV-2.