Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Elevii Liceului Teoretic "Brâncoveanu Vodă" din Urlaţi organizează un târg de Crăciun pentru întreaga comunitate

23 noiembrie 2022
Share:
Târg de Crăciun la Urlaţi. Află unde vor merge banii proveniţi din vânzarea produselor!

Elevii Liceului Teoretic "Brâncoveanu Vodă" din Urlaţi se pregătesc de Târg de Crăciun, eveniment care va reuni în jurul său întreaga comunitate. De la mic la mare, adică de la şcoala primară şi până la liceu, elevii vor pregăti diverse produse pe care le vor vinde pe 16 decembrie părinţilor, profesorilor, vecinilor şi în general oricui îşi doreşte să ajute la modernizarea liceului. 

Târgul de Crăciun al Liceului "Brâncoveanu Vodă" va fi amenajat în centrul oraşului şi va cuprinde standurile tuturor claselor frumos decorate, standuri în care vor fi prezentate spre vânzare jucării, jocuri, cărți, articole handmade -felicitări, tablouri, tricouri pictate etc. dar și prăjituri şi limonadă preparate chiar de elevi. Totodată va fi amenajat şi un colț dedicat atelierelor de pictură, tradiții de Crăciun etc. Şi pentru că nu există târg de Crăciun fără colinde, elevii îi vor încânta pe toţi cu un spectacol de poveste. 

Cu banii obţinuţi în urma acestui eveniment care va aduna pe parcursul a patru ore întreaga comunitate, elevii şi-au propus să cumpere materiale pentru a picta pereţii liceului pentru a-şi amenaja astfel un spaţiu frumos unde să se întâlnească în recreaţii. 

De altfel, ideea picturii murale face parte dintr-un proiect pe care liceul îl derulează cu ajutorul unor ONG-uri ca Narada şi Harta Edu şi care îşi propune ca şcoala să devină un mediu prietenos pentru toţi copiii astfel încât să reducă fenomene ca distrugerea spatiului inconjurator; violenta de limbaj fata de colegi chiar si cadre didactice; violenta fizica fata de colegi; 
sau violenta virtuala – e-bullying întâlnite mai ales în perioada preadolecentă când unii elevi se acomodează cu greu mediului gimnazial. 

Târgul copiilor va funcţiona doar pe 16 decembrie în intervalul orar 12.00-16.00

foto arhiva