Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Doi copii de 13 ani din Dumbrava au furat lucerna unui vecin. Cultura era proaspăt cosită!

21 iunie 2022
Share:
country-g20f3399fc-1280-jpg-1655824439.jpg

La data de 20 iunie a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă lucerna cosită de pe un teren, din comuna Dumbrava.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului, stabilind că în comuna Dumbrava, în satul Trestienii de Jos se află o parcelă cultivată cu lucernă de aproximativ 1 hectar, lucernă proaspăt cosită, iar din jumătatea acesteia, pe o suprafață de aproximativ 20 mp, se observă locul de unde lucerna a fost sustrasă.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au reușit identificarea autorilor, în persoanele a doi minori de 13 ani din comuna Dumbrava.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Totodată, față de parinții acestora s-a luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru nesupravegherea celor doi minori.

În continuare cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

foto arhiva