Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Din 2 februarie, în fiecare zi de marţi, primarul Ploieştiului va avea audienţe cu cetăţenii

8 ianuarie 2021
Share:
Din 2 februarie, în fiecare zi de marţi, primarul Ploieştiului va avea audienţe cu cetăţenii

Din 2 februarie 2021, primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, dorește să demareze programul de audiențe cu cetățenii în fiecare zi de marţi, având în vedere că, la nivelul municipiului Ploiești, a scăzut rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2. 

Persoanele care doresc să intre în audiență, cu diferite situații legate de activitatea administrației publice locale, trebuie să completeze un formular de audiențe prin intermediul paginii de internet a municipalității www.ploiesti.ro sau să transmită o solicitare electronică pe adresa de email comunicare@ploiesti.ro, care să conțină datele de identificare și de contact ale persoanei care solicită audiența, precum și expunerea pe scurt a problemei pentru care se solicită audiența la primarul Municipiului Ploiești.

Totodată, există și posibilitatea depunerii unei cereri de audiență direct la Registratura Primăriei Municipiului Ploiești,  la sediul instituției din Piața Eroilor nr. 1 A.

Programarea la audiențe se face în ordinea cronologică a depunerii cererilor.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, intenționez ca, din luna februarie, să începem programul de audiențe cu cetățenii, respectând regulile de distanțare socială și igienă.

Transparența decizională și comunicarea directă sunt două principii importante în activitatea mea și a echipei mele, iar optimizarea relației dintre primărie și cetățeni rămâne o direcție esențială în activitatea noastră.  

Este necesar să avem aceste întâlniri directe cu ploieștenii pentru a discuta și soluționa concret problemele individuale ale acestora, care țin de activitatea municipalității, dar și pentru a percepe direct realitățile orașului și prioritățile sau propunerilor cetățenilor, așa încât Ploieștiul să evolueze și să se transforme într-o localitate atractivă pe harta României.

În prezent, lucrăm la structurarea bugetului Municipiului Ploiești, și astfel, în momentul în care voi începe programul de audiențe cu cetățenii, vom putea discuta concret problemele orașului raportate la bugetul acestui an ” a declarat pe acest subiect primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.

info Primăria Ploieşti

foto arhiva