Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Cum să obții bani rapid pentru a susține activitatea afacerii tale

10 iunie 2024
Share:
cum-sa-obtii-bani-rapid-jpg-1718025310.jpg

Problemele financiare pot apărea la orice pas atunci când ești antreprenor la început de drum și banii pe care îi câștigi trebuie reinvestiți în buna desfășurare a activității zilnice. Asta înseamnă că orice zi de întârziere în încasarea banilor poate reprezenta un pericol pentru buget, dar și pentru potențialul de dezvoltare al companiei, motiv pentru care trebuie să cunoști ce soluții de finanțare ai la dispoziție pentru a face față provocărilor. Omnicredit - Finantare pe fast forward online, oriunde, oricând!

Tot ce trebuie să știi despre Omnicredit

Omnicredit este prima platformă fintech de microfinanțare din țară care a apărut ca sprijin pentru nevoile fără rezolvare până atunci a microîntreprinderilor și întreprinderilor mici. Condițiile de eligibilitate stricte și procesele dificile de accesare a creditelor sunt principalele motive pentru care multe companii mici sau la început de drum rezistă cu greu provocărilor financiare, motiv pentru care Omnicredit a dezvoltat servicii alternative de finanțare care țintesc probleme precum termene de scadență prea mari în ceea ce privește încasarea facturilor sau a instrumentelor de plată, fonduri insuficiente pentru investiții ori pentru plata furnizorilor, raportat la numărul de comenzi primite. Asta înseamnă că Omnicredit se adresează tuturor companiilor care întâmpină o astfel de problemă, indiferent de domeniu de activitate, de dimensiune sau de vechime.

Servicii de finanțare oferite

Ai la dispoziție patru produse financiare destinate persoanelor juridice dintre care să alegi pentru a soluționa problemele urgente:

●    Factoringul se adresează companiilor care întâmpină probleme din cauza termenelor prea mari de scadență în ceea ce privește facturile emise în schimbu serviciilor prestate;

●    Scontarea este o formă de finanțare creată pentru companiile care se confruntă cu o discrepanță prea mare între momentul eliberării instrumentului de plată (BO/CEC);

●    Micro-creditele sunt soluții de finanțare rapidă de până la 12 luni prin intermediul cărora orice companie poate accesa sume de până la 250.000 de lei pentru plata salariilor sau pentru idei de investiții;

●    Creditele pentru plata furnizorilor se adresează acelor întreprinderi care nu pot onora comenzile curente din cauza lipsei de fonduri pentru achitarea materiilor prime și a utilităților.

Cum accesezi un serviciu

Oricare dintre soluțiile de finanțare pare potrivită situației în care te afli, obținerea acesteia se face exclusiv online, în doar câteva ore, fără teancuri de documente sau condiții greu de îndeplinit. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont pe platformă cu datele de identificare ale firmei tale, să accesezi pagina produsului dorit și să completezi cererea pentru solicitarea acestuia. Întreg procesul durează cinci minute, după care trimiți cererea spre analiză și aștepți ca în următoarele ore să îți fie comunicată decizia. Dacă totul este în regulă, implementarea serviciului sau transferul banilor se face în decursul aceleiași zile reprezentând o soluție ideală în cazul problemelor urgente cu care o afacere s-ar putea confrunta.

Cum poți folosi banii oferiți de Omnicredit

Serviciile Omnicredit au fost dezvoltate pentru a oferi ajutor financiar tuturor întreprinderilor și microîntreprinderilor care întâmpină dificultăți în gestionarea eficientă a bugetelor din cauze independente de deciziile interne. Asta înseamnă că orice afacere, indiferent de vechime, dimensiune sau domeniu de activitate poate beneficia de una sau mai multe dintre soluțiile de finanțare oferite. Diferența principală între aceste servicii și creditele bancare obișnuite este faptul că antreprenorului îi este oferită libertate totală de decizie în ceea ce privește modul în care poate utiliza atât banii proprii, deblocați prin factoring sau scontare, cât și sumele obținute printr-un micro-credit.

Asta înseamnă că poți apela la Omnicredit ori de câte ori ai nevoie de bani pentru a achita salarii, facturi sau rate restante, dar și pentru a implementa idei de dezvoltare a afacerii tale în vederea creșterii profitabilității.