Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Ce spectacole oferă săptămâna aceasta Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti!

20 noiembrie 2023
Share:
346821673-914496269773685-8363479604658589946-n-jpg-1700474795.jpg

O nouă săptămână cu producții diverse  vă așteaptă la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti. Aveţi de ales între o comedie clasică, teatru de revistă şi o poveste românească pentru copii. 

Joi, 23 noiembrie, ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu” se joacă AVARUL. O perspectivă modernă a clasicei comedii scrise de Molière, ce aduce în prim-plan aspecte caracteristice ale societății contemporane, precum obsesia materialismului și indiferența față de ceilalți. În contextul actual, în care preocuparea pentru bani și bunuri materiale este adesea pusă înaintea valorilor, sentimentelor și a relațiilor interpersonale, adaptarea satirică a regizorului Cristi Juncu oferă publicului oportunitatea de a reflecta asupra propriei umanități. Această reprezentație este SOLD OUT.

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu” vă puteţi bucura de "LA VITA Ѐ BELLA" .  O călătorie inefabilă în inima Italiei, o celebrare a frumuseții vieții și a bucuriei de a trăi, „La vita è bella” dezvăluie diversitatea și bogăția culturii italiene, oferind publicului, prin muzică, dans și momente umoristice, o panoramă captivantă a acestei societăți. Nico, Daniela Răduică, Mădălina Cernat, Romeo Zaharia, George Capanu, Eduard Stoica vor interpreta melodiile binecunoscute, ce transmit emoții diverse, de la pasiune și dinamism,  la melancolie și nostalgie, experiența muzicală fiind completată de coregrafii impresionante și de personaje și situații comice.

Duminică, 26 noiembrie, orele 10.30 și 12.00, în sala Teatrului de Animație Imaginario, copiiimai ales se vor bucura de FATA MOȘULUI ȘI FATA BABEI. Un spectacol pentru întreaga familie, „Fata moșului și fata babei” propune publicului (re)întâlnirea cu lumea basmului românesc, într-o montare în care ingeniozitatea regizoral-scenografică se îmbină cu farmecul unei povești cunoscute și îndrăgite de generații de spectatori.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244 522 774 sau online, pe site-ul nostru, www.teatruploiesti.ro, în secțiunea Program spectacole.