Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Ce piese poți să vezi în acest weekend la Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești!

8 ianuarie 2020
Share:
Ce piese poți să vezi în acest weekend la Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești!

Teatrul Toma Caragiu din Ploiești vă invită la spectacolele sale  din acest weekend. Astfel, SÂMBĂTĂ, 11 IANUARIE, de la ora 18.30, în Sala Teatrului „Toma Caragiu”, puteți vedea comedia „Crimă la Howard Johnson”, de Ron Clark și Sam Bobrick, regia: Radu Gabriel.

Un spectacol al Teatrului de Revistă Majestic ce prezintă povestea tinerei și atrăgătoarei Arlene care plănuiește, împreună cu amantul său, să își ucidă soțul, însă apar situații incredibile ce devin surse inepuizabile de râs!

DUMINICĂ, 12 IANUARIE, de la orele 10.30 și 12.00, veniți să vedeți aventurile îndrăgitelor personaje din povestea „MOTANUL ÎNCĂLȚAT”, în regia lui Mihai Androne, pe scena Teatrului de Animație pentru copii și tineret „Imaginario”! Mezinul morarului, aparent cel mai ghinionist dintre cei trei frați, primește moștenire un motan care îl va scoate din multe încurcături și care îl va ajuta să devină, dintr-un om simplu, un adevărat prinț. O poveste antrenantă și amuzantă, numai bună pentru sfârșitul de săptămână!

ÎN SEARA DE DUMINICĂ, de la ora 18.30, vă invităm în Sala Teatrului pentru un spectacol intens și antrenant al Teatrului de Revistă Majestic: „ZIUA RECUNOȘTINȚEI”, scenariul: Daniel Chirilă, regia: Horia Suru. Angajații unui teatru participă la un concurs, în urma căruia urmează să se decidă… cine pleacă în China, dar al cărui mesaj este „trezirea la realitate și ieșirea dintr-o inerție debusolantă” (Nona Rapotan, bookhub.ro).

sursa: pagina de facebook a Teatrului Toma Caragiu