vineri , 7 mai 2021
Acasă / Social / Fundaţia Comunitară Prahova a lansat platforma sponsorizareprahova.ro pentru societăţile comerciale

Fundaţia Comunitară Prahova a lansat platforma sponsorizareprahova.ro pentru societăţile comerciale

Fundaţia Comunitară Prahova vine în întâmpinarea reprezentanţilor societăţilor comerciale care vor să sponsorizeze diverse cauze sociale cu o  platforma prin care, în trei pași simpli, pot redirecționa până la 20% din impozitul pe profit pentru cauzele în care crede fiecare. 

Platforma www.sponsorizareprahova.ro .  este astfel o  modalitate rapidă și sigură prin care se pot direcţiona sponsorizările.

Potrivit unui studiu realizat de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) şi Hospice Casa Speranţei, numai 49% dintre companiile românești folosesc facilitățile, pentru că ceilalţi nu vor să se complice.

“De astăzi, însă, nu mai este nevoie să ratezi șansa de te implica pentru că am creat un mecanism rapid, simplu și ușor de utilizat prin care poți sponsoriza sume ce pot fi deduse fiscal.

Rezultatul: ajuți ușor proiectele din orașul tău fără nici un cost pentru tine sau compania ta!

„Ca orice antreprenor, și eu am intrat în contact deseori cu informații privind posibilitatea de a redirecționa o parte din impozitele datorate statului către o cauza socială sau către o organizație non profit.

De cele mai multe ori, informațiile concrete despre etapele necesare, documentele ce trebuie completate, procedura de urmat, nu sunt suficient de clare, par greu accesibile și consumatoare de timp. Împreună cu partenerii noștri de la Fundația Comunitară Prahova, am reușit să simplificăm lucrurile și am construit o pagină de internet care să asigure antreprenorilor un context ușor de folosit în cadrul căruia pot să direcționeze aceste sume către cauzele care contează.

Pe site-ul sponsorizareprahova.ro poți, în 3 pași simpli, să ceri contabilului informațiile necesare, să afli care este suma pe care o poți redirecționa și să alegi cauza pe care vrei să o susții cu fondurile tale.

Toate documentele sunt generate automat, simplu și rapid, pentru că știm că timpul oamenilor de afaceri este important.

„Pentru că unul dintre cele mai frumoase sentimente este acela de a ajuta oamenii din orașul tău, pentru că sunt atât de multe persoane în județul Prahova care au nevoie de suport și atât de multe idei bune care ar putea să fie realizate în beneficiul comunității noastre, am creat alături de partenerii de la Incorom un mijloc prin care antreprenorii locali să poată face un contract de sponsorizare în trei pași simpli.

Ne dorim să inspirăm cât mai multe companii locale să se implice pentru a susține proiectele locale, fără nici un cost financiar pentru companie, cu un cost cât mai mic de timp, cu toate detaliile legislative ușor de accesat. Responsabilitatea față de comunitate se poate realiza prin gesturi simple!” – Isabela Alexe, Fundația Comunitară Prahova”

Verifică şi

Reguli pentru intrarea în biserică în Săptămâna Mare. Dacă ai strănutat sau tuşit, rămâi în curte!

Autorităţile judeţene s-au întâlnit cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române din Prahova pentru a discuta măsurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *