sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Evenimente / Incendiu in incinta Eco Burn, la Brazi

Incendiu in incinta Eco Burn, la Brazi

Un incendiu a izbucnit, în urma cu puțin timp, in incinta unei societati care are ca obiect de activitate colectarea și incinerarea deșeurilor din satul Negoiesti, comuna Brazi.

Singura societate care are acest obiect de activitate în zona este Eco Burn, vizată des de controale de mediu, având în vedere reclamațiile localnicilor care nu mai suporta mirosurile ce provin de pe platforma mereu plina a  societatii.

 “La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervenției incendiul se manifesta pe platforma din exteriorul amplasamentului cuprinzând mai multe deseuri pe o suprafață de aproximativ 250 mp. Totodată, forțele din teren, adică trei autospeciale de stingere, 1 ambulanță și o mașină de descarcerare, au mai fost suplimentate cu o alta mașină de stingere. Nu sunt victime, din primele informații”, transmite ISU Prahova.

Revenim cu detalii

Update:

Incepând cu ora 09.50 incendiul a fost lichidat, se lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative. Din primele informații se pare ca au ars mai multe substanțe expirate folosite în laborator.

Foto arhiva

Verifică şi

237 de clădiri ale unor instituţii publice din Prahova ar putea fi reabilitate termic cu bani europeni

Consiliul Județean Prahova a depus un proiect pentru reabilitarea termică pe fonduri europene a unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *