sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Evenimente / Sinaia: Un bărbat a fost prins de două ori în aceeaşi noapte conducând băut!

Sinaia: Un bărbat a fost prins de două ori în aceeaşi noapte conducând băut!

Poliţiştii rutieri sunt mereu la datorie, chiar dacă este weekend pentru ceilalţi cetăţeni. Şi chiar dacă ştiu că pot fi prinşi pe picior greşit, unii prahoveni sunt nepăsători şi totodată iresponsabili. 

Ieri, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr care se deplasa pe strada Maior Ivanovici din Mizil. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul are vârstă de 17 ani și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Noaptea trecută, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat din județul Ilfov, care circula pe DN1, în localitatea Sinaia. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept. La scurt timp, în jurul orei 03:00, bărbatul a fost oprit din nou în trafic de către polițiștii stațiunii, deși i-a fost adus la cunoștință faptul că nu mai are dreptul de a conduce. În urma administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

În aceeași noapte, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe DJ 720 pe raza localității Filipeștii de Pădure, la volanul căruia se afla un bărbat.  Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu apartul etilotest care a indcat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. În acest caz, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

info IJP Prahova

foto arhiva

   

Verifică şi

237 de clădiri ale unor instituţii publice din Prahova ar putea fi reabilitate termic cu bani europeni

Consiliul Județean Prahova a depus un proiect pentru reabilitarea termică pe fonduri europene a unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *