sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Locuri de munca / Campanie de informare: Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în străinătate pentru un loc de muncă!

Campanie de informare: Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în străinătate pentru un loc de muncă!

Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale a demarat, împreună cu Inspecţia Muncii, o campanie de informare a românilor care intenţionează să lucreze în străinătate cu privire la modul de recrutare, condiţiile de muncă şi drepturile acestora, pentru a se evita situaţiile în care românii ar putea cădea victime ale muncii la negru sau sclavie prin muncă. 

În acest scop, pentru o diseminare la scară largă a informaţiilor de interes public, materialele informative elaborate de către Inspecţia Muncii au fost comunicate prin intermediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova şi al Instituţiei Prefectului judeţului Prahova primăriilor din judeţ în vederea afişării acestora la propriul sediu. De asemenea, materialele informative pot fi vizualizate la sediul şi pe site-ul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova (www.itmprahova.ro), la secţiunea „Relaţii de muncă”.

Recomandăm tuturor cetăţenilor români care doresc să lucreze în străinătate să parcurgă materialele informative mai sus indicate, iar în situaţia în care au neclarităţi să se adreseze  personalului Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova în vederea îndrumării.

Verifică şi

DGASPC Prahova caută asistenţi maternali profesionişti în cadrul proiectului Team-Up

Direcţia Generală de Asistenţă Socială Și Protecţia Copilului Prahova, în calitate de partener în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *