sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Evenimente / Bărbatul care a provocat accidentul de ieri de la Valea Călugărească a murit. Nu în spital, ci la politie!

Bărbatul care a provocat accidentul de ieri de la Valea Călugărească a murit. Nu în spital, ci la politie!

Bărbatul care a provocat accidentul cu patru mașini de la Valea Călugărească de ieri și care a fost depistat cu alcoolemie de 1,17 mg/l  alcool pur in aerul expirat a decedat.

Bărbatul de 67 de ani a fost descarcerat și dus la spital.  In jurul orei 19:00, ieri, după externarea din unitatea medicală, acesta  a fost condus la sediul poliției pentru audiere, împreună cu ceilalți conducători auto implicați în accidentul petrecut pe DN 1 B, în cursul zilei.

În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21:00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical.
Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei.
În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesului, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Info IJP Prahova

Foto arhiva

Verifică şi

237 de clădiri ale unor instituţii publice din Prahova ar putea fi reabilitate termic cu bani europeni

Consiliul Județean Prahova a depus un proiect pentru reabilitarea termică pe fonduri europene a unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *