joi , 4 martie 2021
Acasă / Evenimente / Amenzi de aproape 30.000 de lei date de jandarmii prahoveni in acest sfârșit de saptamana

Amenzi de aproape 30.000 de lei date de jandarmii prahoveni in acest sfârșit de saptamana

În acest sfârșit de saptamana, jandarmii prahoveni au aplicat 119 sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind date pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Peste 200 de jandarmi au executat misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice atât independent cât și în sistem integrat pe întreg teritoriul județului Prahova.
În urma misiunilor executate, au fost aplicate 67 au fost avertismente scrise, iar restul de 52 au fost amenzi, în valoare totală de 29600 lei, pentru amenințări cu acte de violență, tulburarea ordinii publice, provocarea și participarea la scandal, pătrundere neautorizată cu vehicule în zonă forestieră cât și pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.
Tot în această perioadă au fost constatate mai multe fapte de natură penală și întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală:
Exemple:
– furtul, conform art 228, Cod Penal, constatată în Ploiești, zona Parc Industrial, unde doi bărbați au forțat ușa laterală a unui autotren, destinat să aprovizioneze cu alimente magazine de specialitate, încărcând produse în portbagajul mașinii personale.
– punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, faptă prevăzută de art. 102, alin. 1, lit. b, din Legea nr. 84/1998.

Comunicat și foto IJJ Prahova

Verifică şi

Ciorani: Un tânăr de 20 de ani a fost rănit într-un accident rutier

În urmă cu puţin timp, la Ciorani pe DN1D, s-a produs un accident rutier  între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *