duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Evenimente / Percheziţii în Ploieşti la suspecţi de escrocherii. Află cum puneau mâna pe bani şi bijuterii!

Percheziţii în Ploieşti la suspecţi de escrocherii. Află cum puneau mâna pe bani şi bijuterii!

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au făcut 5 percheziții în Ploiești, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Din cercetări a rezultat faptul că, de la sfârșitul anului 2019 până în prezent, o femeie, de 39 de ani și un bărbat, de 40 de ani ar fi indus în eroare diverse persoane prin faptul că ar fi pretins că au anumite calități religioase (spunea că este preot) și ar fi solicitat sume de bani în schimbul exercitării acestor calități.

În fapt, aceștia s-ar fi prezentat sub pseudonime și ar fi solicitat diferite sume de bani sub pretextul că vor ajuta persoanele interesate, prin rugăciuni și dezlegări, să își rezolve diverse probleme. În schimbul serviciilor oferite ar fi primit bani și bijuterii.

Persoanele în cauză ar fi amanetat bijuterii din aur, care ar fi fost modificate anterior prin umplerea cu alte materiale neprețioase, pentru a avea o greutate mai mare, încasând sumele de bani oferite de persoanele juridice, fără a le mai răscumpăra. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională depășește 55.000 de lei. Cinci pesrsoane vor fi aduse la audieri în acest caz.

În cazul în care ați fost victima vreunei infracțiuni comise prin modurile prezentate maisus, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0244/302656, să vă prezentațila sediul Poliției municipiului Ploiești sau la cea mai apropiată unitate de poliție!

info IJP Prahova

fotografie de arhiva

Verifică şi

Cum s-a petrecut accidentul de la Moara Nouă. Două persoane au ajuns la spital

Accident în această dimineaţă în localitatea Berceni, sat Moara Nouă. Din verificări a rezultat faptul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *