vineri , 7 august 2020
Acasă / Evenimente / Atenţie unde vă lăsaţi bicicleta! Hoţii abia aşteaptă să o vândă!

Atenţie unde vă lăsaţi bicicleta! Hoţii abia aşteaptă să o vândă!

Bicicleta este o metodă sigură de a vă deplasa în această perioadă, neimplicând nici purtarea măştii. Şi cum cererea de biciclete a crescut, nu puţine sunt furturile de biciclete, pentru că sunt destul de mulţi doritori de marfă de calitate la preţuri mai mici decât cele din magazin. Doar în ploieşti, în două zile, au fost raportate mai multe furturi de bicicletă, poliţiştii depistând deja şi persoanele care le-au sustras. 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală, constând în aceea că, la data de 30 mai a.c., persoane necunoscute au sustras o bicicletă expusă la vânzare, în Oborul Ploiești. În urma verificărilor efectuate, s-a reușit identificarea a doi bărbați, bănuiți de comiterea faptei.

 Totodată, la nivelul aceleiași unitați de poliție se efectuează cercetări cu privire la furtul a două biciclete, din curtea unui imobil situat în municipiul Ploiești, comis în data de 29 mai a.c. Activitățile desfășurate de politiștii de investigații criminale au condus la identificarea a doi minori, din Ploiești, bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au fost depistați și conduși la sediul poliției pentru audieri, ocazie cu care au recunoscut faptele comise. De asemenea, una dintre biciclete a fost recuperată și predată persoanei vătămate.

În ambele cauze, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și dispunerii de măsuri legale în consecință.

Verifică şi

Biciclist decedat pe DN1, la Bărcăneşti. A fost acroşat de o dubiţă!

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a decedat în urma unui accident rutier, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *