duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Evenimente / Video-Percheziţii la Mizil. Un bărbat a fost arestat pentru trafic de persoane

Video-Percheziţii la Mizil. Un bărbat a fost arestat pentru trafic de persoane

Un bărbat din Mizil a fost arestat pentru 30 de zile, după ce oamenii legii au probat că de numele său se leagă o bogată activitae infracţională din sfera traficului de persoane. În urma a trei percheziţii domiciliare, poliţiştii de la BCCO Ploieşti şi procurorii de la DIICOT Ploieşti au descoperit sume de bani proveniţi din prostituţie. 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane au efectuat cercetări, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, cu privire la activitatea infracțională a unor persoane implicate în trafic de minori și trafic de persoane.

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, până în prezent, acestea ar fi recrutat, transportat şi adăpostit, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituţiei, pe raza județului Prahova, mai multe tinere, printre care și o minoră, preluând sumele de bani obţinute de victime în acest mod.

Pentru probarea faptelor ilicite, la data de 18 mai 2020, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti a efectuat, pe raza orașului Mizil, județul Prahova, trei percheziții domiciliare.

Au conduse la sediul unității de parchet, pentru audieri, 4 persoane. În urma investigațiilor, un bărbat a fost reținut ieri, de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane şi violenţă în familie, iar astăzi a fost prezentat Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Specialedin Poliția Română.

 

Cercetările sunt continuate de polițiștii B.C.C.O. Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale. În activități au fost angrenați și jandarmi de la Gruparea  de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Verifică şi

Accident pe DN1, la Blejoi. Două persoane dintr-o ambulanţă privată sunt încarcerate

Accident rutier pe DN1 in localitatea Blejoi. Sunt implicate un autoturism cu dializați de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *