luni , 25 ianuarie 2021
Acasă / Social / Află totul despre contestarea în instanţă a amenzii pe care ai primit-o în baza OUG 34/2020!

Află totul despre contestarea în instanţă a amenzii pe care ai primit-o în baza OUG 34/2020!

Toţi cei care au fost amendaţi în baza OUG 34/2020 în perioada stării de urgenţă trebuie să se pregătească să acţioneze în instanţă statul. InfoCons atrage atenţia că pentru asta, contravenienţii au la dispoziţie doar 15 zile de la ridicarea stării de urgență și după publicarea deciziei Curții Constituționale a României în Monitorul Oficial pentru a depune contestaţiile. Modelul contestaţiei poate fi descărcat din linkul de mai jos. 

Toți consumatorii care au primit amenzi contravenționale de nerespectare a prevederilor Ordonanței de Urgență 34/2020  de la instituirea stării de urgență, respectiv data de 16 martie 2020 și până în data de 1 aprilie pot depune contestație în instanță, valoarea acestor amenzi fiind cuprinsă între 2.000 Ron – 20.000 Ron.

Pentru anularea amenzilor neplătite şi primite după data de 1 Aprilie, trebuie deschis proces în instanță.

Amenzile pot fi contestate în termen de maxim 15 zile de la ridicarea stării de urgență și după publicarea deciziei Curții Constituționale a României în Monitorul Oficial.

InfoCons este alături de toți consumatorii care se află în această situație și acordă sprijin, consiliere și consultanța acestora în domeniul protecției consumatorilor.

Modelul contestației poate fi descărcat de AICI .

 

Verifică şi

Concert cu public dedicat Unirii Principatelor Române la filarmonica din Ploieşti

Concert dedicat Unirii Principatelor Române joi, 21 Ianuarie 2021, de la ora 19.00, cu Matei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *