duminică , 13 iunie 2021
Acasă / Social / Se redeschide clinica Sanconfind. Gravidele vor fi testate rapid pentru COVID

Se redeschide clinica Sanconfind. Gravidele vor fi testate rapid pentru COVID

Gravidele care urmează să nască la Poiana Câmpina la clinica Sanconfind primesc o veste bună. S-a făcut dezinfecţie după ce trei angajaţi au fost confirmati cu COVID-19 şi din 15 aprilie se va redeschide maternitatea, neonatologia, ATI şi celelalte cabinete. Toate gravidele si personalul sectiei Obstetrica-Ginecologie o sa fie testati cu teste rapide la intrarea in unitate. 

Comunicat de presă SANCONFIND:

“Dupa evenimentul neplacut prin care Sanconfind a trecut, am decis sa redeschidem sectia Obstetrica-Ginecologie, din 15.04.2020, impreuna cu compartimentele Neontaologie si ATI si celelalte cabinete ambulatorii.
Asiguram atat personalul medical, cat si pacientii, ca in acest moment nu exista risc de raspandire a infectiei virale.
S-a efectuat o ampla actiune de dezinfecție de nivel înalt în toate spațiile spitalului, realizata cu o firma acreditata. Dezinfectia s-a realizat in doua etape: prima a constat in pulverizarea tuturor suprafetelor existente cu solutii clorigene, avand aviz de produs biocid, conform legislatiei nationale si internationale in domeniu, iar a doua, prin nebulizarea tuturor incaperilor, cu dezinfectarea aeromicroflorei.
Stim cat de dificila este perioada unei sarcini si pentru aceasta, am decis ca toate gravidele si personalul sectiei Obstetrica-Ginecologie sa fie testati cu teste rapide la intrarea in unitate, si a evita orice riscuri.
Suntem in tratative pentru incheierea unei colaborari in vederea luarii de masuri suplimentare de biosecuritate a intregului personal medical, a colaboratorilor Sanconfind si a tuturor pacientilor ce urmeaza a fi internati. Acestea vor include si testarea PCR in regim de urgenta, cu rezultatul in 24 ore.
Ancheta epidemiologica de la Centrul Medical Sanconfind a continuat in randul personalului. In afara celor confirmati pozitiv cu COVID-19, in aceasta perioada, nu a mai aparut nici un alt caz confirmat. S-au respectat masurile de izolare conforme cu regulile actuale si cu ordonantele militare anuntate. Starea de sanatate a personalului internat este stabila, fiind in afara oricarui pericol.
Sectia OG isi va relua activitatea incepand cu data de 15.04.2020.
Activitatea de acordare a asistenței medicale va continua si in celelalte specialitati: imagistica medicala, neurologie, recuperare medicala, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie, diabet/ boli nutritie, ortopedie, pediatrie, pneumologie.
Laboratorul de analize medicale nu a fost afectat. Analizele s-au recoltat si se recolteaza in continuare la Campina, la adresa din Bvd. Carol I, (Casa cu Lei) cu program 7:30-12:00.
Fiecare persoana, pacient/client sau angajat care va intra in Sanconfind va trece printr-un filtru de reducere a riscului de contaminare, unde va fi evaluata pentru prevenirea imbolnavirilor prin: purtarea mastii de protectie, dezinfectarea mainilor si incaltamintei, masurarea temperaturii, completarea unui formular de triaj epidemiologic.
Va asiguram de calitatea serviciilor si determinarea noastra pentru un act medical corect si complet, indemnandu-va sa va adresati cu incredere centrului nostru medical. Luam toate măsurile necesare pentru siguranta angajatilor proprii si a pacientilor.
Ne simtim obligati sa ne cerem scuze pentru disconfortul creat de modificarea programarilor”

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Video- Eveniment de lansare deosebit la Hipodromul din Ploieşti. Numărul 4 al Lace Magazine by Loredana Chelba

Lace Magazine, revista prahovenilor care au ceva important de spus, a ajuns la numărul 4, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *