luni , 26 octombrie 2020
Acasă / Locuri de munca / Adient Trim Ploiești organizează program de internship pentru studenții de la UPG

Adient Trim Ploiești organizează program de internship pentru studenții de la UPG

Ocazie pentru studenții de la UPG Ploiești să participe într-un program de internship plătit pentru a acumula competențe practice. ADIENT TRIM Ploieşti organizează cea de-a treia ediție a programului de internship Start Your Career (SYC) dând ocazia cursanților ca  în funcţie de performanţele obţinute, aceaștia să poată rămâne angajaţi ai companiei.

”Timp de şase luni, participanţii în proiectul Start Your Career au şansa de a dobândi experienţă de lucru într-unul dintre cele 8 departamente: Financiar, Administrativ, Inginerie, IT, Resurse Umane, Producţie, Logistică şi EHS, sub mentoratul specialiştilor ADIENT. În plus, pe întreaga durată a programului de internship, aceştia vor avea acces la un program de dezvoltare personală şi vor beneficia de o indemnizaţie lunară în valoare de 2080 de lei.

“În 2020 ne-am aliniat din nou la linia de start, pentru Start Your Career – o iniţativă marca ADIENT, construită cu pasiune pentru actualii studenţi, în curând profesionişti. Am lansat cea de-a treia ediţie bazându-ne pe aprecierea celor care au făcut deja parte din proiect şi pe convingerea că împreună putem face diferenţa pe termen lung. Generaţiile tinere, în curs de formare, au nevoie de susţinere şi noi vrem să le demonstrăm că aici, la ei acasă, îşi pot construi viitorul.”, a declarat Carmen Bărbulescu  HR Plant manager ADIENT TRIM Ploieşti.

Studenţii pot aplica pentru internship-urile desfăşurate în cadrul ADIENT TRIM Ploieşti în perioada 13 – 29 februarie 2020. Tot ce au de făcut este să intre pe pagina http://startyourcareer.ro şi să completeze formularul de înscriere. Candidaţii care îndeplinesc criteriile de selecţie vor fi contactaţi de către un reprezentant al companiei.

Data de începere a internship-ului este 1 aprilie 2020. Programul Start Your Career se desfăşoară în baza unui contract încheiat între companie şi studenţi”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De peste 16 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini. ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Verifică şi

Vrei să fii asistent personal profesionist? Iată ce trebuie să faci!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului încurajează cetățenii interesați de un loc de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *