duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Evenimente / Hoţii au făcut o pagubă de 237.000 de lei la adăpostul umanitar al Părintelui Tănase de la Valea Screzii

Hoţii au făcut o pagubă de 237.000 de lei la adăpostul umanitar al Părintelui Tănase de la Valea Screzii

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte și Secției de Poliție Rurală Drajna au efectuat 3 percheziții pe raza localităților Posești și Starchiojd, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt. 

În perioada ianuarie 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri alimentare și nealimentare, precum și aparatură electrocasnică în valoare de 237.000 de lei, din incinta  unei asociațiii  non-guvernamentale de întrajutorare, mai exact Asociaţia Provita pentru născuţi şi nenăscuţi, condusă de preotul Tănase, de la Valea Screzii din Poseşti.

Bunurile furate provin din donaţii pentru că atât persoane fizice cât şi firme ajută ca cele peste 400 de persoane adpostite aici să aibă condiţii de trai decente şi mâncare.

De altfel, de la domiciile percheziţionate, oamenii legii au ridicat mai multe bunuri alimentare și nealimentare, ce par a proveni din activitatea infracțională şi a căror provenienţă nu a putut fi explicată de suspecţi.

Trei suspecţia sunt acum audiaţi de către poliţişti.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

Verifică şi

Accident pe DN1, la Blejoi. Două persoane dintr-o ambulanţă privată sunt încarcerate

Accident rutier pe DN1 in localitatea Blejoi. Sunt implicate un autoturism cu dializați de la …

Un comentariu

  1. Asta miroase a spalare de bani. Funtul e doar de fatada. Sa vedeti peste ceva timp o sa isi cumpere popa masina sau casa etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *