marți , 4 august 2020
Acasă / Social / Mai mulţi copii din Ploieşti vând ornamente făcute de ei în scop caritabil. Mergi să le vezi produsele!

Mai mulţi copii din Ploieşti vând ornamente făcute de ei în scop caritabil. Mergi să le vezi produsele!

Copii şi părinţi, dar şi câţiva antreprenori din Ploieşti au pregătit o campanie de strângere de fonduri pentru Marilena Iulia Mărişoiu, mama a doi copii, bolnavă de cancer, care, cu ajutorul semenilor săi se tratează la Viena, având până acum rezultate spectaculoase. Astfel,  Targul cu Bunatati si DichisuriWooL’Ana are degetele de povesteBIRD Specialty Coffee și gazda mai mult decât primitoare Winmarkt Ploiesti şi-au unit eforturile şi încearcă, printr-un târg de Crăciun organizat în Galeriile Comerciale din Ploieşti, astăzi şi mâine,  să mai adune ceva pentru a o ajuta pe Mari. 

“Câțiva copii muncitori și talentați își vor expune spre vânzare creațiile făcute acasă, în zona cafenelei @BIRD specialty coffee, în Winmarkt Ploiesti, lângă Carrefour Market, iar toate veniturile vor fi donate către @Marilena iulia. Noi, toti cei implicati, îi vom ajuta logistic, mediatic și mai ales emoțional pentru ca fondurile strânse să fie cât mai importante.

Marilena Iulia, mămica a 2 copii, bolnavă de cancer, însă cu rezultate uimitoare obținute la terapiile urmate cu ajutorul Ploieștenilor, a ajuns de multă vreme și la sufletele noastre, și în acest fel și la sufletele copiilor noștri care își doresc și ei să ajute, asa cum pot, la vârsta lor.

Vă așteptăm cu drag pe 20 dec (16.00-20.00) și pe 21 dec (10.00-14.00) să îi întâlniți pe micii spiriduși ai lui Moș Crăciun!

Haideți alături de noi să aducem împreuna un bucuria unui Crăciun cu magie, Marilenei și familiei ei!”, este mesajul postat pe Facebook de organizatori.

Toţi cei care vor să doneze suplimentar o pot face într-o casetă, chiar la faţa locului.

 

Verifică şi

Concert al Filarmonicii din Ploieşti, mâine, în faţa Bisericii Sfântul Andrei

Orchestra simfonică ploieșteană avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Radu Postăvaru vă așteaptă joi, 23.07.2020, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *