joi , 26 noiembrie 2020
Acasă / Social / Continuă surprizele muzicale ale Festivalului de Jazz la AFI Ploiești

Continuă surprizele muzicale ale Festivalului de Jazz la AFI Ploiești

La AFI Ploiești continuă surprizele cântate oferite de “Ploiești Jazz Trio”, “Dixieland Caravan” și “Corul Filarmonicii – Paul Constantinescu”, care vor oferi momente de neuitat și interpretări remarcabile ale celor mai frumoase piese jazz, într-o serie de concerte conexe festivalului Ploiești Jazz Festival. 

Pe 16 noiembrie de la ora 13.00, clienții centrului comercial se vor întâlni cu  Dixieland Caravan , iar Corul Filarmonicii “Paul Constantinescu” vă dă întâlnire pe 15 noiembrie, începând cu ora 19:00. Pe 20 decembrie, intrați în atmosfera magică a sărbătorii de Crăciun cu un concert de colinde susținut de “Ploiești Jazz Trio” de la ora 19:00.

Până pe 14 noiembrie, dați un like paginii de Facebook @Ploiești Jazz Festival, apoi tăguiți în comentarii persoana cu care ați vrea să vă bucurați de jazz și intrați automat în tragerea la sorți pentru o invitație dublă într-una dintre serile de festival!

Bilete pentru toate cele cinci zile de festival se pot achiziționa și de la standul amenajat în hipermarket-ul Cora din AFI Ploiești.

Totodată, până pe 29 noiembrie, AFI Ploiești găzduiește sub cupola evenimentelor din cadrul Ploiești Jazz Festival, o inedită expoziție de picturi cu tematica “jazz”, realizate de elevii Colegiului de Artă, sub îndrumarea profesorului Rita Bădulescu.

Ploiești Jazz Festival marchează, într-o ediție festivă, 50 de ani de jazz în România, primul festival de jazz din România fiind organizat în 1969 la Ploiești. “Ploiești Jazz Festival” 2019 are loc între 20 și 24 noiembrie și este organizat de Filarmonica ,,Paul Constantinescu” din Ploiești. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești, sub egida Ministerului Culturii și Identității Naționale și sub auspiciile Familiei Regale a României. AFI Ploiești este partener Ploiești Jazz Festival 2019.

Verifică şi

Proiect european pentru susţinerea orientării în carieră a elevilor din CE “Virgil Madgearu” din Ploieşti

În  vreme ce majoritatea elevilor nu ştiu spre ce carieră să se îndrepte, cei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *