miercuri , 29 ianuarie 2020
Acasă / Administratie / Grad mediu de risc pentru meciul dintre FC PETROLUL și AFK Miercurea Ciuc

Grad mediu de risc pentru meciul dintre FC PETROLUL și AFK Miercurea Ciuc

In data de 05. 11. 2019, începând cu orele 17.45 , efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova vor asigura ordinea publică, la stadionul “Ilie Oană”” din Municipiul Ploiești cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele F.C.Petrolul Ploiești și A.F.K.C.S.I.K.S.E.R.E.D.A. Miercurea Ciuc, contând pentru Campionatul Ligii a II- a, ediția 2019 – 2020.

Jandarmii vor acționa pentru siguranța spectatorilor și prevenirea producerii oricăror fapte antisociale în zona imediată şi apropiată a stadionului, precum şi pe traseele de afluire/defluire.

Partida este cotată cu grad mediu de risc. Accesul pe stadion se va face începând cu orele 15.30. Circulația autovehiculelor va fi restricționată pe străzile Alexandru Vlahuță și Stadionului.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului organizator, care a încheiat un contract cu firma specializată de pază S.C.Roky Randori Guard S.R.L.

În scopul asigurării unui climat de normalitate, recomandăm participanţilor:
– să respecte prevederile Legii nr.4/2008, privind prevenerirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive;
– pentru a evita aglomerația și staţionarea îndelungată la filtrele de control să vină din timp la stadion;
– să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator și să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;
– să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie sprijinul echipajelor de jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

comunicat IJJ Prahova

Verifică şi

Programul manifestărilor dedicate Zilei Micii Uniri la Ploieşti

Cei care doresc să participe la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române la Ploieşti sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *