miercuri , 15 iulie 2020
Acasă / Social / Video-Asociația Pacienților Oncologici din România a lansat un ghid de prevenție și profilaxie
apor
apor

Video-Asociația Pacienților Oncologici din România a lansat un ghid de prevenție și profilaxie

Luna octombrie este dedicată luptei împotriva cancerului de sân, iar la Ploiești au avut loc mai multe manifestări care să marcheze acest demers. Miercuri, 2 octombrie, Iolanda Gheorghiu, presedintele APOR, impreuna cu echipa sa, a aratat public, sustinatorilor, sponsorilor, partenerilor si prietenilor, rezultatele concrete ale luptei organizatiei impotriva afectiunilor oncologice in Prahova. Totodată, APOR a demarat si un nou proiect.

Citeste si: https://prahovaeconomica.eu/2018/10/03/in-prahova-a-fost-adus-aparatul-pentru-depistarea-precoce-a-cancerului/

În cadrul Campaniei intitulate “Timpul nu asteapta! Tu ce astepti?”” a fost lansat “Ghidul privind preventia si profilaxia in cardiologie si oncologie”, document aparut pentru prima data in Romania, dar bazat pe ghidurile europene din domeniu.

Proiectul finantat de Consiliul Judetean Prahova pe baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general, urmareste ca publicul sa constientizeze importanta preventiei astfel incat tot mai multe persoane sa ia atitudine concreta prin verificarea si ingrijirea starii de sanatate.

 

Primele campanii bazate pe ghidul de preventie se vor desfasura in Floresti, Lipanesti si Valea Calugareasca si vor urmari informarea cadrelor didactice astfel incat acestea sa fie capabile sa determine tinerilor atitudini concrete de preventie.

comunicat APOR

 

Verifică şi

Prahova: Contestaţiile nu au modificat prea mult notele elevilor la Evaluarea Naţională

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *