luni , 17 februarie 2020
Acasă / Administratie / Ploieștiul va avea încă 9 autobuze noi. Vezi când vor fi aduse și pe ce trasee vor intra!

Ploieștiul va avea încă 9 autobuze noi. Vezi când vor fi aduse și pe ce trasee vor intra!

Primăria municipiului Ploiești anunță că orașul va mai avea încă 9 autobuze noi ce vor fi introduse pe ruta traseelor 2 și 2B. Investiția are la bază parteneriatul încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de lider de parteneriat și Unitățile Administrativ Teritoriale: Municipiul Ploiești, Municipiul Constanța, Municipiul Alba Iulia și Municipiul Buzău.

În cadrul acestei înțelegeri s-a semnat ordinul de finanțare pentru proiectul “Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 12 m șes, Ploiești, Alba Iulia, Buzău, Constanța,”, cod SMIS 127739.

”Ordinul de finanțare nerambursabilă, acordată de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR), a fost semnat la 1 octombrie 2019, valoarea totală a proiectului ridicându-se la 170.371.036, 30 lei, din care finanțarea nerambursabilă acordată este de maxim 142.453.195, 57 lei, reprezentând 97,95% din valoarea totală eligibilă.

Totodată, perioada de implementare a proiectului este de 36 de luni, investiția urmând să fie implementată de MDRAP , în calitate de lider de parteneriat, și unitățile administrativ teritoriale sus amintite, în calitate de parteneri. De asemenea, menționăm că, în cadrul aceluiași proiect, la Ploiești urmează să fie aduse și alte mijloace noi destinate transportului public urban de călători, respectiv 20 de tramvaie și 20 de troleibuze, pentru achiziția cărora, în prezent se derulează faza de licitație”, se arată în comunicatul Primăriei Ploiești.

    

Verifică şi

Află starea drumurilor din Prahova în această seară!

La ora 20.00, situația meteo rutieră la nivelul județului Prahova se prezintă astfel: *DN 1 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *