marți , 14 iulie 2020
Acasă / Social / Atelier de creație dulce la Prăjituria Moft: Cum să faci un cadou inspirat?

Atelier de creație dulce la Prăjituria Moft: Cum să faci un cadou inspirat?

Prăjituria Moft din Ploiești continuă seria atelierelor dulci și creative. Pe 6 septembrie, pentru că tot mai suntem în vacanță, pentru copiii cu vârste între 12 și 14 ani, este pregătit un atelier deosebit în care toți cei prezenți vor fi învățați cât de important este să dăruiești ceva din suflet, gândindu-te cu adevărat la cel pentru care este cadoul. 

”Am pregatit un atelier de creatie special, la care copii vor invata de la Carmen si Alexandra de la BePresent Art cum se poate transforma un cadou simplu, care poate parea banal, intr-unul pretios, unic, de neuitat. Doar punand un strop de emotie si creativitate in ambalarea, pregatirea si scrierea unui gand personal.

Copii vor personaliza ladite de lemn deco prin pictura cu vopseluri acrilice, transformandu-le, astfel, dintr-un simplu suport pentru cadoul dulce oferit de Prăjituria Moft, intr-un un ambalaj unic si pretios.
In plus, emotia pregatirii cadoului va fi asternuta intr-o felicitare scrisa de mana, un gest personal care va desavarsi cadoul dulce.

Oare pentru cine va pregati copilul tau cadoul? Inscrie-l pana pe data de 5 septembrie la atelier si va avea ocazia sa invete cum gesturile personale conteaza intr-o lume a tehnologiei si a vitezei. Ii vom invata pe copii ca a pregati un cadou nu ar trebui sa fie o obligatie si ca, prin lucruri simplu de realizat, chiar de ei, pot transforma un cadou banal, intr-unul important, mai ales din punct de vedere afectiv”.

Participarea se face exclusiv prin inscriere la
https://docs.google.com/forms/d/1LsTVp21mOjw2x12bpJnb3N-BOCq911zdBsupzuWmhE8/edit
si primirea confirmarii de participare din partea noastra.

Verifică şi

Prahova: Contestaţiile nu au modificat prea mult notele elevilor la Evaluarea Naţională

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *