sâmbătă , 25 ianuarie 2020
Acasă / Social / Tu unde te distrezi în acest weekend? Vezi câteva evenimente din Ploiești și împrejurimi aici!

Tu unde te distrezi în acest weekend? Vezi câteva evenimente din Ploiești și împrejurimi aici!

Cum e perioada de vârf a concediilor de odihnă, în Ploiești nu sunt organizate în acest weekend foarte multe evenimente, dar e bine să știți că tot aveți unde să vă duceți la activități recreative sau culturale pentru mici și mari. 

Astfel, mâine, 5 iulie, de la ora 18:00, poți participa la o lansare de carte la Cărturești AFI Ploiești. Cartea de debut a ploieștencei Loredana Chelba, “Vitejie pe tocuri” este plină de suspans și de lecții de viață. ”Găsești de toate: de la puterea de a trece mai departe peste momentele dificile ale vieții, la amintiri amuzante din perioada școlii, sfaturi pentru mămici, dar și sfaturi pentru femei despre sănătate, frumusețe, tips & tricks despre cum să împaci mai bine viața profesională cu viața personală”.

Sâmbătă, 6 iulie, e pentru petrecerea timpului alături de copii. La Hipodromul din Ploiești se va deschide Centrul de Echitație Luna Horse, iar de la ora 16.00, copiii pot călări gratuit. Tot la Hipodrom, dar de la ora 10.00-vor avea loc Curse de Galop internaționale destinate cailor de rasă pur sânge arab.

Tot sâmbătă, de la ora 10.00 la 20.00, în parcul Mogoșoaia, la mai puțin de 60 de km de Ploiești, se va desfășura Forbes Kids Festival-Pași către viitor!

”Peste 4.000 de părinți și copii deopotrivă vor trăi împreună cele mai frumoase experiențe de joacă pe parcursul unei zile întregi.  Îi așteaptă târgul meseriilor, spectacole de teatru, activităţi creative și educative, sport, dans și multă voie bună la cel mai mare festival creativ-educativ dedicat părinților și copiilor.

Pe parcursul întregului festival părinții, alături de cei mici vor descoperi tainele diverselor profesii – mic antreprenor, pompier, medic, polițist, chef bucătar, inginer constructor, informatician, sportiv, actor, pictor, grădinar, micul fermier sau fotograf.
Cei mici se vor bucura de o mulțime de activități: piese de teatru pentru copii, momente de dans și muzică pentru cei mici, concursuri de kendama, concursuri de gătit și competiții amuzante”, se arată în anunțul evenimentului.

Intrarea este gratuită și la fel și participarea la ateliere.

Dacă nu poți pleca din Ploiești, poți merge cu cel mic la Ateliere de creație cu dichis, la Allegria Creativ, de la ora 10.00-12.00, sâmbătă.

”Atelierele de creaţie cu dichis by AMI Handmade îţi deschid porţile către o lume a jocului, imaginaţiei şi creativităţii unde nu trebuie să ne încadrăm în standardele impuse de genul ” caii nu au culoarea asta” sau “ochii pisicii sunt prea mari” sau “unde ai vazut tu un căţel verde?”… Copiii au liber la creativitate iar imaginaţia lor ne readuce pe noi, cei mari, în minunata lume a copilăriei unde totul este posibil :).”

 

Verifică şi

Adient Trim a mai înfiinţat o clasă de învăţământ dual la Liceul “Anghel Saligny” din Ploieşti

ADIENT TRIM Ploieşti, producător de tapiţerii auto premium, va lansa o nouă clasă de Învăţământ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *