marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Rosal a fost amendată de Poliţia Locală Ploieşti de 14 ori de la începutul anului

Rosal a fost amendată de Poliţia Locală Ploieşti de 14 ori de la începutul anului

De la 1 ianuarie şi până pe 10 iunie 2019, Poliţia Locală Ploieşti a amendat de mai multe ori operatorul de salubritate Rosal, dar şi pe ploieştenii care au aruncat la întâmplare gunoiul menajer pe domeniul public. 

Operatorul de salubritate ROSAL GRUP a fost amendat pentru nerespectarea graficului de ridicare deșeuri menajere sau neridicarea întregii cantități de deșeuri cu 14 amenzi în valoare de 34.500 lei, sume ce reprezintă venit la bugetul local.

Şi cetăţenii sau firmele au fost sancţionate în această perioadă. Per total au fost aplicate 616 sancţiuni contravenţionale în 181.700 lei.

 

Astfel, SERVICIUL ORDINE PUBLICĂ ȘI PAZĂ a dat 544 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 115.300 lei, pentru abandonarea sau depozitarea deșeurilor pe domeniul public, în vreme ce BIROUL PROTECȚIA MEDIULUI a aplicat 72 sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.400 lei, persoanelor depistate în timp ce depozitau deșeuri de orice natură pe domeniul public al municipiului.   

Referitor la neîncheierea contractelor de salubrizare cu operatorul autorizat de către  persoanele fizice/juridice, s-au aplicat un număr de 22 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 19.000 lei. Mult prea puţin, având în vedere că nu demult, primarul Adrian Dobre a declarat că sunt mii de ploieşteni care nu au contract de salubritate încheiat. 

 

În plus, împreună cu Garda de Mediu şi RASP, poliţiştii locali ploieşteni au întreprins 286 acțiuni de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri de orice natură pe domeniul public, încălcând astfel regulile de gospodărire a municipiului.

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *