marți , 15 iunie 2021
Acasă / Administratie / Canalizarea de pe strada Poieniţei va fi supravegheată în timpul codului portocaliu

Canalizarea de pe strada Poieniţei va fi supravegheată în timpul codului portocaliu

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești s-a întrunit, astăzi, 03 iunie 2019, într-o ședință extraordinară, ca urmare a emiterii avertizării meteorologice de cod portocaliu pentru județul Prahova pentru perioada 03 iunie 2019, ora 12.00 – 04 iunie 2019, ora 06.00, când se vor înregistra precipitații abundente și vânt puternic.

În acest sens, în conformitate cu planurile de intervenție, au fost menținute principalele măsuri preventive și de intervenție operativă, stabilite pentru gestionarea situațiilor de urgență produse de aceste fenomene.

Astfel, s-a stabilit monitorizarea cursului pârâului Dâmbu, iar în caz de vânt puternic sunt pregătite echipaje de intervenție pentru îndepărtarea crengilor căzute.

Operatorul serviciului de apă și canalizare va monitoriza situația gurilor de scurgere spre canalizare, iar SC Transport Călători Express Ploiești va asigura serviciul de transport public în condiții optime.

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a solicitat ca, în mod special,  sistemul de canalizare de pe strada Poieniței să fie supravegheat de reprezentanții municipalității împreună cu agentul economic de profil din zonă, pentru evitarea poluării cu produse petroliere, având în vedere recenta situație înregistrată în data de 31 mai 2019, când, sistemul de canalizare al rafinăriei din apropiere a refulat apă cu reziduuri petroliere afectând implicit gospodăriile de pe strada amintită.

Cetățenii, care întâmpină situații deosebite în acest interval de timp, pot contacta direct municipalitatea la Dispeceratul permanent, telefon 0244-984.

comunicat de presa

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Circulație rutieră restricționată pe drumul județean Brebu-Pietriceaua

Circulația pe DJ 214 a fost restricționată la ieșirea din Brebu spre Pietriceaua, din cauza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *