marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Social / O nenorocire nu vine niciodată singură! AFLĂ povestea unei familii din Ploiești în care și-au făcut culcuș boala și suferința!

O nenorocire nu vine niciodată singură! AFLĂ povestea unei familii din Ploiești în care și-au făcut culcuș boala și suferința!

Ploieșteanca Ana Maria Iordanescu, în vârstă de 41 de ani , mamă a unui adolescent de 16 ani, pe care l-a crescut singură, are nevoie de ajutorul nostru pentru a depăși o perioadă foarte grea.  În 2017, Ana a fost diagnosticată cu cancer de colon. In doi ani a suferit 3 intervenții chirurgicale, dar boala a recidivat, acum fiind diagnosticata cu un cancer de gradul 4 cu metastaza ovariana. 

Din păcate și mama Anei este bolnavă de cancer, iar cei trei, bunică, mamă și fiu trăiesc din 900 de lei pe lună. O sumă mult prea mică să poți trăi și când ești sănătos, cu atât mai mult când ești bolnav atât de grav, iar cheltuielile postoperatorii și chimioterapia depășesc cu mult aceste venituri.

„Ana este o persoană puternică, caldă, inteligentă, licențiată în drept, dar uneori viata este nedreaptă si nu mai poți răzbate de unul singur! Așa ca…haideți să o ajutam pe Ana, să ii dăm o șansa la viață!”, ne îndeamnă un anunț postat de prietenii femeii pe o pagină de socializare.

Cei care doresc să dea o mână de ajutor acesti familii pot dona în contul în lei:

RO16RZBR 0000 0600 1502 0749 pe numele Iordanescu Mirela

Verifică şi

Ploieșteni cu care ne mândrim: Vlad Hirlav Maistorovici, violonist, compozitor și dirijor de renume mondial

PLOIEȘTENI CU CARE NE MÂNDRIM Campania Ploieșteni cu care ne mândrim continua cu VLAD HÎRLAV …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *