luni , 25 ianuarie 2021
Acasă / Social / AFLĂ cum va fi vremea sâmbătă, ca să știi cum te echipezi pentru Ziua Copilului!

AFLĂ cum va fi vremea sâmbătă, ca să știi cum te echipezi pentru Ziua Copilului!

Potrivit ANM, în intervalul 01.06.2019 ORA 09 – 02.06.2019 ORA 09, vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări accentuate, și mai ales la începutul intervalului și ulterior seara și noaptea în cea mai mare parte a regiunii vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel că în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 15 grade.

LA MUNTE
Vremea va fi instabilă. Vor fi înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…50 l/mp. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele înregistrate în intervalul anterior.

De aceea ar fi foarte bine sa verificati evenimentele la care vreti sa duceti copilul, pentru ca cele care se dsfasoara afara e posibil sa se amane.

Verifică şi

Concert cu public dedicat Unirii Principatelor Române la filarmonica din Ploieşti

Concert dedicat Unirii Principatelor Române joi, 21 Ianuarie 2021, de la ora 19.00, cu Matei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *