miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Social / Se fac înscrieri pentru participarea la Cupa Orașului Comarnic la Orientare

Se fac înscrieri pentru participarea la Cupa Orașului Comarnic la Orientare

Primăria Comarnic, în colaborare cu Federația Română de Orientare, organizează în perioada 01-02 Iunie 2019  cea de-a treia ediție a CUPEI ORAȘULUI COMARNIC la Orientare, eveniment sportiv care se va desfășura în zona plaiului  Gurguiata,  în paralel cu alte competiții de notorietate:  ”Carparhian O-Trophy”, un concurs internațional cu două etape de ranking mondial și Campionatul Național de Orientare pe echipe.

Înscrierea la concurs pentru elevii din zonă se poate face până la data de 20 Mai 2019, pe adresa geotibi2002@yahoo.com , pe www.orienteeringonline.net , dar și pe site-ul https://carpatho.ro/ , iar participarea se face pe propria răspundere.

Cupa Orașului Comarnic se acordă pentru 4 categorii de sportivi începători: fete și băieți cu vârsta de până în 15 ani și fete și băieți  cu vârsta de până în 19 ani, pe baza clasamentului cumulat pe 2 etape.

Sportivii din mai multe țări sunt așteptați de la Comarnic pentru a participa la cele două etape de ranking mondial, pe lângă Campionatul Național pe Echipe.

Zona de concurs cuprinde versanții Vârfului Gurguiata, întinzându-se spre vest și spre sud până la Valea Tălii.

Concursul are loc sub auspiciile Federației Române de Orientare, în organizarea cluburilor sportive ”C.S. METROPOLITAN” București și ”O.K. Silva” Câmpina, cu sprijinul Primăriei Comarnic. Vor participa persoane cu vârste cuprinse între 12 și 75 de ani.

Pentru că 1 Iunie este Ziua Internaționala a Copilului, organizatorii vor pregăti pentru participanți un spectacol artistic, pregătit de Asociațiile culturale din oraș.

Verifică şi

Ploieșteni cu care ne mândrim: Vlad Hirlav Maistorovici, violonist, compozitor și dirijor de renume mondial

PLOIEȘTENI CU CARE NE MÂNDRIM Campania Ploieșteni cu care ne mândrim continua cu VLAD HÎRLAV …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *