luni , 21 octombrie 2019
Acasă / Social / APOR continuă campania de depistare a leucemiei la copii, ”Te rog, mamă, ai grijă de mine!”

APOR continuă campania de depistare a leucemiei la copii, ”Te rog, mamă, ai grijă de mine!”

Zeci de copii din Prahova au fost testați zilele acestea pentru leucemie, în cadrul campaniei APOR, ”Te rog, mamă, ai grijă de mine!” 

Astfel, pe 9 aprilie, 30 de copii din satul Călinești si 80 de elevi din clasele primare ale Scolii Gimnaziale Floresti au beneficiat de recoltari in vederea analizelor gratuite pentru depistarea precoce a leucemiei.

A doua zi, pe 10 aprilie, a veni randul copiilor de la Centrul de Servicii Comunitare ”Rază de soare” Băicoi, sa beneficieze de recoltari gratuite. 14 copii cu varste intre 5 si 12 ani au fost analizați in vederea depistarii precoce a leucemiei.

Pentru a recompensa modul ideal in care s-au purtat copiii din Centrul de Servicii Comunitare “O raza de soare” Baicoi, aflat in subordinea Consiliului Judetean Prahova,  vicepresedintele CJ, Ludmila Sfirloaga, si deputatul Rodica Paraschiv le-au adus micutilor daruri din partea Iepurasului.

Sponsorii campaniei APOR “Te rog, mama, ai grija de mine!” sunt: Maxi Farma, Conpet, Metropolitan Life, OMV Petrom, Cercul de Donatori Ploiesti si United Way Romania.â

fotografie cu caracter ilustrativ

Verifică şi

Pianistul spaniol Josu de Solaun concertează iar la filarmonica ploieșteană

Joi, 17 octombrie, orchestra simfonică a Filarmonicii, la al cărei pupitru dirijoral se va afla …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *