vineri , 22 noiembrie 2019
Acasă / Administratie / ”Mândrie” de 1 decembrie. Cele 10 autobuze noi circulă în Ploiești!

”Mândrie” de 1 decembrie. Cele 10 autobuze noi circulă în Ploiești!

Primăria municipiului Ploiești anunță ploieștenii că, începând cu Ziua Națională a României, au fost puse în circulație primele 10 autobuze noi, dotate cu motor diesel Euro VI,  ce au fost achiziționate, recent, de municipalitate, anunță primăria printr-un comunicat de presă.

Aceste autobuze au fost distribuite pe majoritatea traseelor, astfel încât toți ploieștenii pot testa noul confort. Autobuzele sunt dotate cu sisteme speciale de preluare a persoanelor cu dizabilități, au asigurate sisteme de aer condiționat, sunt dotate cu camere de supraveghere și panouri led, care vor oferi, în timp real, informații utile privind ruta derulată.

”Reamintim că, aceste autobuze fac parte dintr-un total de 50 de mijloace de transport public, care au fost achiziționate printr-un contract încheiat, la inițiativa primarului Adrian Florin Dobre, cu firma BMC TRUCK&BUS.

După cum a declarat primarul Adrian Florin Dobre, achiziția acestor autobuze face parte dintr-o strategie de anvergură prin care se dorește înnoirea întregului parc auto al operatorului de transport public local, proiect ce are ca obiective principale reducerea poluării în municipiul Ploiești și creșterea calității vieții pentru ploieșteni”, se arată într-un comunicat de presă.

Verifică şi

Grad mediu de risc pentru meciul dintre FC PETROLUL și AFK Miercurea Ciuc

In data de 05. 11. 2019, începând cu orele 17.45 , efective din cadrul Inspectoratului …

2 Comentarii

  1. Ce mandrie?!? Inseamna ca nu vedeti ce dezvoltate sunt alte orase in comparatie cu Ploiesti-ul..

    • Pai tocmai de aceea cuvantul este pus in ghilimele! nu se poate sa te mandresti cu 10 autobuze noi si restul sa scartaie din toate balamalele, ba chiar sa se rupa in trafic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *