vineri , 24 ianuarie 2020
Acasă / Social / Două zile de distracţie multiculturală la Ploieşti. Vezi programul Festivalului Alfabetul Convieţuirii!

Două zile de distracţie multiculturală la Ploieşti. Vezi programul Festivalului Alfabetul Convieţuirii!

A început a şasea ediţie a Festivalului Alfabetul Convieţuirii. În urmă cu câteva minute a avut loc parada ansamblurilor folclorice participante şi a costumelor tradţionale. Evenimentul organizat de Primăria Municipiului Ploiești  în parteneriat cu Uniunea Elenă din România și Ministerul Culturii și Identității Naționale se va desfășura, în perioada 21-23 septembrie a.c., pe Bulevardul Independenței şi toată lumea e invitată la voie bună cu greci, armeni, albanezi, italieni, bulgari, turci şi în general toate minorităţile din România. 

În cele trei seri de spectacole, pe scena festivalului, vor evolua peste 350 de artiști din România și Grecia. De asemenea, vizitatorii vor putea aprecia tradiția, civilizația și cultura celor 18 comunități etnice prezente la eveniment prin vizitarea standurilor de prezentare, special amenajate în zona menționată.

Reamintim faptul că, evenimentul este inițiat de Uniunea Elenă din România și cofinanţat de Primăria Municipiului Ploiești și Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Programul manifestărilor:

Verifică şi

Eminescu va fi omagiat la Filarmonica “Paul Constantinescu” prin muzică

Ziua Culturii Naționale este sărbătorită la Filarmonica “Paul Constantinescu” printr-un concert extraordinar. Invitatul orchestrei simfonice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *