joi , 21 ianuarie 2021
Acasă / Social / Bucură un copil nevoiaş şi vei avea o surpriză din partea Teatrului “Toma Caragiu”!

Bucură un copil nevoiaş şi vei avea o surpriză din partea Teatrului “Toma Caragiu”!

Nu toţi părinţii au bani de rechizite şi nu toţi copiii se bucură de ghiozdănel nou la începutul fiecărui an şcolar. Dacă micuţul tău a pus ochii pe alt rucsac pentru şcoală, iar cel vechi este încă bun, îl poţi umple cu câteva rechizite şi să-l aduci la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti de mâine, 27 august până pe 6 septembrie. Daca nu ai ghiozdan, poti cumpara cateva caiete si pixuri pentru ca cineva sigur va avea nevoie de ele.  Toate obiectele vor fi distribuite copiilor nevoiaşi din Ploiesti pentru ca si ei sa se bucure de inceputul anului scolar. 

Într-o postare pe pagina de facebook, conducerea Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti şi Primăria Ploieşti anunţă debutul aceste campanii.

“Vino si alatura-te campaniei „Ghiozdane cu bucurii” si ajuta-ne sa aducem un zambet copiilor care isi doresc sa mearga la scoala!
Campania „Ghiozdane cu bucurii” isi propune sa stranga si sa daruiasca rechizite noi elevilor nevoiasi, ca masura in prevenirea abandonului scolar.
Rechizitele pot fi aduse zilnic, in perioada 27 august – 6 septembrie, in intervalul 10.00 – 20.00, la sediul Teatrului de Animatie Imaginario (fostul Teatru Ciufulici), situat pe Bulevardul Independentei, nr.14. Impreuna putem schimba destine si putem asigura copiilor un viitor mai bun, incepand chiar din prima zi de scoala”.

Copilul tău va fi răsplătit pentru dărnicia sa, se precizează în acelaşi anunţ.

“Cei care se vor alatura campaniei vor fi rasplatiti pentru gestul lor cu un voucher prin intermediul caruia, la achizitionarea a doua bilete la acelasi spectacol al Teatrului „Toma Caragiu”, vor primi inca un bilet, gratuit”. 

Verifică şi

Video: Dreptul la replică al fostului director de la CE “Virgil Madgearu” din Ploieşti faţă de schimbarea sa din funcţie

„Consider că am avut un mandat de director cu provocări, frumos, un mandat performant!” a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *