luni , 6 aprilie 2020
Acasă / Economic / Șapte investitori privați încep activitatea în Parcul Industrial Ciorani

Șapte investitori privați încep activitatea în Parcul Industrial Ciorani

Miercuri, 18 iulie 2018,  a  fost  semnat contractul de cesiune între  Parcul  Industrial  Ploieşti, al cărui acţionar unic este Consiliul Judeţean Prahova şi 7 investitori privaţi, ce îşi vor desfăşura activitatea la sediul din Ciorani. Parcul Industrial Ciorani ( component al Parcului Industrial Ploieşti) se află în imediata apropiere a DN 1D, Ploieşti – Urziceni, având acces direct la sistemul naţional de căi ferate, prin Gara Ciorani; astfel, este o locaţie   oportună pentru unităţile de producţie care folosesc calea ferată pentru transportul materiei prime sau a produselor finite.

După viabilizarea terenului, în baza contractului încheiat cu antreprenorii  respectivi, aceştia  vor fi  sprijiniţi cu racordarea la reţeaua de iluminat stradal, reţeaua de apă  potabilă, reţeaua de canalizare menajeră şi pluvială ,   reţeaua de gaze naturale, reţeaua de energie electrică .

Suprafaţa  totală  a parcului este de 45 de hectare, iar prin  investiţia  realizată  astăzi cu cele 7 firme s-a ocupat o suprafaţă de 20 de hectare.

Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 17 milioane  de  euro,  iar domeniul de activitate  principal este legat de sectorul zootehnic, în special de creşterea porcinelor.  Prin acest obiectiv de investiţie se înfiinţează câteva zeci de locuri de muncă, într-o primă fază, urmând ca pe parcurs să fie făcute noi angajări.

comunicat de presă CJ Prahova

sursa foto:gov.ro

 

Verifică şi

Bugete mai mari pentru programele Rabla Clasic și Rabla Plus. Află noutățile!

Ministrul Mediului, Costel Alexe a susținut ieri o conferință de presă în care a precizat …

Un comentariu

  1. Fraților,când îi dați drumul la lucrări ?M as întoarce cu drag sa lucrez in comuna natală(electrician și fochist,partea de Facility Management)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *