luni , 26 octombrie 2020
Acasă / Social / Campania de donare de sânge în hypermarketul Auchan Ploieşti a avut succes

Campania de donare de sânge în hypermarketul Auchan Ploieşti a avut succes

Pic cu pic se face marea, iar conducerea Centrului de Transfuzii Sanvinge din Ploieşti se bucură pentru orice demers menit să umple banca de sânge. Şi asta pentru că sunt perioade când donatorii obişnuiţi ajung mai greu la centru, dar pacienţii sunt din ce în ce mai mulţi şi necesarul de lichid vital este foarte mare. Ultima acţiune a fost organizată de către Auchan Ploieşti şi s-a bucurat de succes. 

“Zi de zi este nevoie de tot mai mult sânge! Pacienţii din spitale sunt tot mai mulţi! Oamenii dispuşi să doneze sunt tot mai puţini! Pentru a ajuta Centrul de Transfuzie Sanguina sa colecteze mai mult sange, magazinul Auchan Ploiesti a venit cu o propunere inedita: realizarea pentru 2 zile a unui Punct de donare sange in Galeriile  Auchan. Desi a fost la inceput, initiativa a avut succes, deoarece atat angajati cat si clienţi ai magazinului s-au alăturat acestui demers lăudabil.

A fost un bun prilej de a informa populatia asupra importantei donarii de sange si au fost recoltate 63 de unitati de sange.

Este un inceput promitator, care continua traditia salariatilor Auchan de a ajuta Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiesti, atat prin actiuni de colecta mobila cat si prin suportul cu produse pentru donatori, magazinul Auchan Ploiesti sustine CTS cu  2.000 de bucăţi biscuiţi tip Eugenia pe lună .

Multumim echipei Auchan Ploiesti pentru implicare si suport !”, a declarat dr. Hanganu Georgeta –  director Centrul de Transfuzii Sangvina Ploiesti

Verifică şi

Expoziţie cu vânzare. Sfârşit de săptămână cu meşteşuguri la Ploieşti

Centrul Județean de Cultură Prahova și Consiliul Județean Prahova invită iubitorii de frumos şi tradiţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *