vineri , 25 septembrie 2020
Acasă / Administratie / S-a semnat finanţarea pentru doua proiecte importante pentru prahoveni

S-a semnat finanţarea pentru doua proiecte importante pentru prahoveni

Două proiecte foarte importante pentru judeţul Prahova şi-au găsit astăzi finanţarea. Este vorba despre reabilitarea unui drum judeţean şi realizarea unui pasaj peste Centura de Vest a Ploieştiului, ambele foarte necesare. 

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, a semnat, astăzi la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în prezenţa ministrului Paul Stănescu, contractele de finanţare pentru două obiective de infrastructură rutieră care vor fi realizate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Cele două proiecte au o valoare cumulată de aproximativ 47 de milioane de lei.

Primul proiect ,,Reabilitare DJ 102 I, Valea Doftanei; km 35+100 – km 37 + 620”,vizează reabilitarea drumului județean 102 I, pe o porţiune de 2,4 km, care este improprie desfăşurării traficului rutier în condiţii normale de circulaţie, cu structură rutieră alcătuită dintr-o pietruire degradată şi cu foarte multe denivelări.

Cel de-al doilea proiect,,Pasaj denivelat peste DN 1 (centura de vest) la intersecţia cu DL 101 I şi strada Buda”, urmăreşte îmbunătăţirea circulaţiei în partea de nord-vest a municipiului Ploieşti, respectiv la intersecţia drumului naţional DN1 (Centura de Vest Ploieşti) cu drumul judeţean DJ 101I. Pasajul denivelat va avea o lungime de 138 m, între strada Buda  şi drumul Judeţean DJ 101I şi va supratraversa  DN1 – E60.

Pa pagina sa de facebook, Bogdan Toader a promis prahovenilor că anul acesta va fi amenajat un sens giratoriu pe DN1 în dreptul localităţii Floreşti pentru o mai bună fluidizare a traficului.

Verifică şi

Alegeri electorale locale. Cum vom vota duminică, 27 septembrie!

Votarea se desfășoară după următorul program: duminică 7-21 Veţi prezenta actul de identitate operatorului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *