sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Social / Târguri de mărţişor, evenimente pentru femei şi copii la Ploieşti

Târguri de mărţişor, evenimente pentru femei şi copii la Ploieşti

Finalul lunii februarie anunţă multe evenimente frumoase pentru prahoveni, care vor continua inclusiv în martie. Multe dintre aceste evenimente au legătură cu Sărbătoarea Mărţişorului şi Ziua Femeii, dar şi cu Dragobetele. 

Pe 23 februarie, la Ploieşti Shopping City începe Târgul de mărţişor, eveniment care se va ţine până pe 25 februarie. În dreptul scărilor rulante veţi găsi mărţişoare şi cadouri confecţionate de către artizani locali, iar organizatorii susţin că aveţi ce cumpăra atât pentru 1-8 martie, cât şi pentru Dragobetele din weekend. Pe 26 februarie, aici se vor derula şi cele 3 ceasuri stylish. 

Între 24 şi 25 februarie de la 10 la 20, un târg similar se va ţine şi la Anticaffe New Experience. Aici veţi găsi mărţişoare şi bijuterii, felicitări, aranjamente din flori naturale, tablouri şi alte decoraţiuni făcute manual, toate bune de oferit. În acelaşi interval puteţi merge şi la Târgul de la Afi Ploieşti. Pe 26 februarie şi pe 5 martie, tot aici se vor ţine ateliere de pictură. 

Pe 24 februarie, de la ora 17 poţi lua cina cu mâncăruri româneşti la Restaurantul Orizont acolo unde se sărbătoreşte Dragobetele, iar a doua zi, tot aici de la ora 12.30 vei găsi cadouri inedite pentru iubit sau iubită, toate făcute manual. 

Pe 3 martie, la Ploieşti Shopping City se va derula evenimentul Atelierul de Creat Zâne,  ideal pentru micuții cu vârstă de peste 5 ani și părinții cu suflet de copil.

Pe 6 şi 7 martie, micuţii sunt invitaţi la la Restaurantul Orizont din Ploieşti pentru a face “prăjituri pentru mama”. Mai multe detalii găsiţi aici. 

Pe 8 martie, la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploieşti, doamnele şi domnişoarele sunt invitate să participe la o lansare a unei colecţii de îmbrăcăminte. Evenimentul începe de la ora 16 cu un bufet suedez cu produse bio şi un pahar cu vin, după care va urma prezentarea colecţiei.

Pe 16 martie, educatorul parental Loredana Mocescu organizează evenimentul “Jocul în relaţia părinte-copil”, în care instructorul de parenting Otilia Mantelers va povesti despre puterea terapeutică a jocului. Mai multe detalii găsiţi aici. 

 

Verifică şi

Finanţările din sectorul ONG pot fi verificate de acum pe Platforma Donatorilor

Federaţia “Fundaţiile comunitare din România” a lansat Platforma Donatorilor, aplicația care transparentizează datele despre finanțările …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *