luni , 24 septembrie 2018
Acasă / Administratie / Audit energetic pentru 8 blocuri din Ploieşti prin program european

Audit energetic pentru 8 blocuri din Ploieşti prin program european

Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile „AE3R Ploiesti- Prahova” a demarat procedurile de audit energetic pentru 8 blocuri de locuinţe din  Ploieşti.

Aceasta este un pas premergător accesării de fonduri de către Primăria Municipiului Ploiesti in cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020: Axa prioritară 3: Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon- Prioritate de investiții 3.1: Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor- Operaţiunea A: Clădiri rezidenţiale.

Aceste blocuri ( blocuri situate pe Bulevardul Republicii ) urmează a fi reabilitate în aşa fel încât eficienţa energetică să crească, iar costurile cu încălzirea şi iluminatul să scadă.

AE3R face toate demersurile necesare pentru a putea sustine implementarea cu succes a proiectelor de eficienta energetica ale Primariei Municipiului Ploiesti.

Persoanele interesate de reabilitare termică, altfel decât prin programe de acest gen pot consulta AICI documentele şi etapele necesare.

Verifică şi

O noua campanie de dezinsecţie la Ploieşti începe săptămâna viitoare

În perioada 03 – 15 septembrie 2018, operatorul de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie din Ploieşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *