miercuri , 29 ianuarie 2020
Acasă / Administratie / Audit energetic pentru 8 blocuri din Ploieşti prin program european

Audit energetic pentru 8 blocuri din Ploieşti prin program european

Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile „AE3R Ploiesti- Prahova” a demarat procedurile de audit energetic pentru 8 blocuri de locuinţe din  Ploieşti.

Aceasta este un pas premergător accesării de fonduri de către Primăria Municipiului Ploiesti in cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020: Axa prioritară 3: Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon- Prioritate de investiții 3.1: Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor- Operaţiunea A: Clădiri rezidenţiale.

Aceste blocuri ( blocuri situate pe Bulevardul Republicii ) urmează a fi reabilitate în aşa fel încât eficienţa energetică să crească, iar costurile cu încălzirea şi iluminatul să scadă.

AE3R face toate demersurile necesare pentru a putea sustine implementarea cu succes a proiectelor de eficienta energetica ale Primariei Municipiului Ploiesti.

Persoanele interesate de reabilitare termică, altfel decât prin programe de acest gen pot consulta AICI documentele şi etapele necesare.

Verifică şi

Programul manifestărilor dedicate Zilei Micii Uniri la Ploieşti

Cei care doresc să participe la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române la Ploieşti sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *