vineri , 7 mai 2021
Acasă / Social / Hai mâine la împădurire pe fosta groapă de gunoi a Ploieştiului!
hdr

Hai mâine la împădurire pe fosta groapă de gunoi a Ploieştiului!

De mâine se încălzeşte vremea, aşa că, dacă ai chef de iarbă încă verde şi de o acţiune pentru protecţia mediului, vino la fosta groapă de gunoi a Ploieştiului de pe Centura de Est! Clubul Rotary şi Petrotel Lukoil au o acţiune comună aici, începută acum 5 ani, iar păduricea creată deja, s-a ridicat suficient încât să contribuie la menţinerea unui aer mai curat. 

Mâine, de la ora 10 va fi ultima acţiune de plantare din acest proiect, iar dacă vreţi să ajutaţi, sigur veţi prinde măcar unul dintre cei 5.000 de puieţi ce urmează a se planta.

“Voluntarii Clubului Rotary, cărora li se vor alătura în acest demers membrii nou înființatului Interact Club Ploiești, elevi ai Școlii Gimnaziale “Ienăchiță Văcărescu” și tineri de la Organizația Umanitară Concordia, continuă astfel tradiția inaugurată în urmă cu cinci ani cu sprijinul Rafinăriei Petrotel Lukoil, de a planta și întreține  perdele forestiere de protecție împotriva poluării industriale.

În desfășurarea acestui proiect ambițios, ne-au fost alături ca parteneri Primăria Municipiului Ploiești, Regia Națională a Pădurilor Romsilva – Direcția Silvică Prahova și Inspectoratul Școlar Județean Prahova”, se arată într-un comunicat al Clubului Rotary.

Plantările din acest program au fost făcute de două ori pe an, primăvara şi toamna, iar rata de eşec este foarte mică, mai toţi puieţii prinzându-se.

 

 

Verifică şi

Reguli pentru intrarea în biserică în Săptămâna Mare. Dacă ai strănutat sau tuşit, rămâi în curte!

Autorităţile judeţene s-au întâlnit cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române din Prahova pentru a discuta măsurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *